To je to što me zanima!

Deadpoolov treći trailer je luđi od svih ovogodišnjih trailera

Premda smo ove godine dobili mnogo jako kvalitetnih foršpana, neki su se isticali mnogo više od ostalih. 'Deadpoolov' foršpan definitivno spada u potonju kategoriju
Vidi originalni članak

Sutra je Božić i dok je većina odraslih sretna zbog te činjenice, a većina djece sretna zbog debeljka u crvenom, neki ‘odrasli’ su sretni zbog drugog lika u crvenom.

Novi foršpan za ‘Deadpoola’ , koji je njegova reklama za IMAX, je točno ono što su svi ljubitelji pomaknutog plaćenika i očekivali. Po svemu sudeći, čeka nas odličan film.

YouTube/Screenshot

‘Deadpool’ je film baziran na istoimenom najnekonvencionalnijem anti-heroju Marvel Comicsa. Deadpool, pravim imenom Wade Wilson, je bivši specijalac i plaćenik kojeg je tajna organizacija podvrgnula zlokobnim eksperimentima. Nakon te procedure, Wade zaboravlja svoje pravo ime i postaje smrtonosni Deadpool. Naoružan svojim novim sposobnostima i vrlo mračnim smislom za humor, Deadpool lovi čovjeka koji mu je umalo uništio život.

Film je režirao Tim Miller, a osim Ryana Reynoldsa u filmu glume i Morena Baccarin (Firefly), Stefan Kapičić, Ed Skrein i Gina Carano.

‘Lajavi plaćenik’ u kina stiže sredinom veljače 2016. godine.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Anna_9 24.12.2015.

    nervira me ovaj 'za nas' novitet, "forspan"! boze ovih novinara...jedan ode na godisnji, donese sa sobom 'novu' ric i od jednom u svakom clanku prosipa jedno te istu ric u dugacijem komtekstu...uuu vidi "kontekst", amo to sad malo peglat -.-" naporni ste za poludit...

Komentiraj...
Vidi sve komentare