To je to što me zanima!

Dean Kotiga o odlasku Motovun Film Festivala: 'Bilo je pitanje vremena, ali hvala na svemu...'

Ovaj filmski festival će se ove godine održati na dvije lokacije. Prvi dio, nazvan Cinehill, održat će se u Motovunu, a drugi dio će biti smješten u Gorskom Kotaru
Vidi originalni članak

Motovun Film Festival odlazi iz Motovuna, objavio je u nedjelju jedan od organizatora festivala, Igor Mirković. O svemu se oglasio Dean Kotiga (35), poznati lovac iz 'Potjere', koji je rodom iz Motovuna.

NEOČEKIVANA OKOLNOST U SUPERPOTJERI Lokas pitao natjecateljicu koliko puta je bila u Potjeri, a ona mu odbrusila: Pa to nije pristojno!

- Bilo je pitanje vremena, je*iga. Ja ću im se kao Motovunac samo zahvaliti što su naše malo selo, za koje ljudi danas ne mogu ni zamisliti kako je izgledalo do te 1999., stavili na mapu svijeta, i što su odrastanje u Motovunu učinili još boljim. Iskreno hvala na svemu, stoput - napisao je na svom Twitteru. 

Ovaj poznati filmski festival će se ove godine održati na dvije lokacije. Prvi dio, nazvan Cinehill, održat će se u Motovunu, a drugi dio će biti smješten u Gorskom Kotaru. Koncept festivala ostat će isti.

- Posljednjih nekoliko godina upozoravamo da dalje ne ide, da festival nema prostora ni mogućnosti razvijati se u novim uvjetima. Da trebamo više brige, inače ćemo uvenuti. Sve se u međuvremenu promijenilo. I Motovun i središnja Istra i svijet. Ono što smo htjeli reći- sljedeće godine naših projekcija u vašem gradu više neće biti. Odlazimo sjetni i sretni - napisao je u svom pismu Igor.

Igor je uz Rajka Grlića, Borisa T. Matića i Olinku Višticu, 1999. organizirao prvi Motovun Film Festival.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • komokljika 17.07.2023.

    Bolje ikad nego nikad

  • bezobrvenajeziku 17.07.2023.

    Pametnjaković

  • liliZG2.0 17.07.2023.

    premalo je to mjesto da bi moglo izdržati navalu rulje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare