To je to što me zanima!

Dečki iz Boe snimili su duet s Ivanom Kindl, 'Uspomena sna'

Novi singl Boe u kojem im se pridružuje Ivana Kindl naziva se „Uspomena sna“ čiju sjajnu produkciju i ovoga puta potpisuje Mladen Malek, koji je već s njima surađivao
Vidi originalni članak

Lideri hrvatske art-rock scene, glazbeni sastav Bia još jednom nam donosi glazbeni užitak u obliku dueta sa vrhunskim ženskim vokalom, ovaj put Ivanom Kindl. Nakon svima dobro poznatih dueta u pjesmama „Kao mir“ sa Josipom Lisac i „Ne zauvijek“ sa Vannom, ovi kreativni glazbenici odabrali su još jedan vrhunski ženski vokal sa hrvatske glazbene scene i u njemu pronašli novu suradnju. 

Novi singl Boe u kojem im se pridružuje Ivana Kindl naziva se „Uspomena sna“ čiju sjajnu produkciju i ovoga puta potpisuje Mladen Malek, već poznat po suradnji sa nekima od najznačajnijih hrvatskih izvođača. Ovaj put Malek je kreirao atmosferu ljetne ljubavi i sjete, ali i izrazito jakog refrena koji jednostavno 'ne izlazi' iz glave.

Glazbu i tekst pjesme „Uspomena sna“ potpisuju Mladen Puljiz i Slavko Remenarić koji su, uz Mladena Maleka odgovorni i za aranžman. 

Osim dueta u novoj pjesmi „Uspomena sna“, Bou i Ivanu Kindl ove godine veže još jedna posebna priča, a to su nominacije za ovogodišnji Porin, Boe u kategoriji za najbolji alt-rock album, a Ivane Kindl u kategoriji za najbolji ženski vokal.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare