To je to što me zanima!

'Dečki iz One Directiona imaju loše, nenadmašive tetovaže'

Robbie Williams smatra da su tetovaže članova boy benda One Direction užasne. No pjevač obožava dečke jer su slični njemu kada je bio u tim godinama
Vidi originalni članak

Obožavatelj One Directiona, Robbie Williams (39), priznao je da ima nekoliko loših tetovaža, no smatra da su tetovaže članova boy benda nenadmašive.

- Njihove su užasne - kaže pjevač.

Dodao je da obožava dečke jer su slični njemu kad je bio u tim godinama.

Williams je poznat kao veliki obožavatelj tetovaža. Na tijelu ih ima više od 15, uključujući dvije lastavice na trbuhu, tekst pjesme Beatlesa 'All You Need Is Love' na donjem dijelu leđa dok je tetovažu na ruci posvetio svom bendu Take That.

- Što sam stariji proces je sve manje ugodan. Ali želim više, uvijek želim više - izjavio je jednom pjevač govoreći o tetoviranju.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 1Directioner_fever 03.07.2013.

    ček , ček , ček malo. zašto vi sad hejtate i vrijeđate 1D i njihove pjesme ?!?!?!?! dečki su postigli nešto u životu i to je sad razlog za vriđenje i hejtanje ?!?! oni imaju svoje obitelji , cure , fanove & Directionere. ako imate twitter , koji put odite na twitter nekog od dečkiju pa ga pogledajte malo. nije ni njima lako. jedan od dečkiju je rođen mrtav , MRTAV , do prije par godina mu jedaj bubreg uopće nije radio & vi ih sad vrijeđate & hejtate ??!!??!! pogledajte sebe malo. ako ćete jednom bit bar upola kao oni , javite mi se. ja sam svijesna da ih možda nikad neću upoznat , ali se nadam. i svjesna sam da možda ni ja nikada neću biti kao oni , ni upola tako ali to nije razlog da ih se vrijeđa !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • nea-zg 21.06.2013.

    fakat jesu,same žvrljotine,da se zapitaš kako nekome to može uopće bit lijepo?

  • PaolaBabić_1 21.06.2013.

    jeste li vidjeli kakve robbie ima uzasne tetovaze , i vi mislite da 1D ima vise tetovaza od robbia ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare