To je to što me zanima!

Dečki iz 'Top Geara' 'ubili' se u mesini, sve im je bilo jako fino

RUČAK U LEPOGLAVI Richard Hammond i James May iz ‘Top Geara’ krenuli su na Jadran, ali su u zadnji tren promijenili rutu i završili u Zagorju na pljeskavicama
Vidi originalni članak

Sjeli su na terasu te su imali savršeni mir jer nije bilo puno ljudi. Tek ih je nekolicina prolaznika prepoznala pa su ih zamolili za zajedničku fotografiju.

To nam je rekao Dražen Lončar, vlasnik pizzerije Matteo u Lepoglavi, koji je odmah prepoznao ekipu iz najpoznatijeg automobilističkog showa uživo. Jeremy Clarkson (54), Richard Hammond (44) i James May (51) iz “Top Geara” u utorak su došli u Zagreb. Sljedeće jutro iznenada su otišli iz metropole, a ostatku tima nisu htjeli reći gdje idu. No obećali su da će se vratiti do navečer. Voditelji su se isprva na motociklima zaputili na Jadran, ali su se u posljednji tren predomislili te su krenuli prema Lepoglavi. Nakon što su se naslikavali ispred lepoglavske crkve, odmor su potražili u pizzeriji. Naručili su pljeskavice i pomfrit, a vlasnik kaže kako su bili i više nego zadovoljni.

- Cijelo vrijeme su se smijali. Rekli su da su oduševljeni Hrvatskom. Uspjeli su sve pojesti iako su im porcije bile prevelike pa su se malo mučili s posljednjim zalogajima - rekao je vlasnik koji se također s njima fotografirao za uspomenu.

Kako nisu imali navigaciju, prije povratka u Zagreb Dražen im je pomogao zalijepiti smartphon na motocikl. Voditelji su ostavili i napojnice od 100 kuna. Na povratku su se zaustavili u kafiću i osvježili pivom.

Prije automobilskog spektakla u Areni Zagreb šetali su se centrom grada te su se slikali ispred zagrebačke katedrale. Clarkson je fotografiju objavio na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • Zeleni_Zub 04.07.2014.

    Kog boli k

  • aanamarijaa 03.07.2014.

    Baš su dobra ekipa...

  • PETLJAR JUNIOR 03.07.2014.

    a gdje sam ja u svem tome?

Komentiraj...
Vidi sve komentare