To je to što me zanima!

Dečki u BB kući priznali da im jako nedostaje seks

Stanari sve češće razgovaraju o ljubavničkim iskustvima i koliko im nedostaju seksi igrice. Stipe se hvalio svojim ljubavničkim iskustvima
Vidi originalni članak

Stipe je priznao da mu je sada već pravo krizno razdoblje. Jako mu neodstaje seks i sada nema dana da ne razmišlja o tome. Arsen se složio s njime. Kraj njih su sjedili Vedran i Tessa, koji nisu željeli ništa komentirati već su se samo smješkali. Time su još jedanput rasplamsali nagađanja da je između njih dvoje bilo nešto više od poljubaca u satu privatnosti. Dečki su nastavili maštati, pa je Arsen opisao kakvu ženu on zamišlja u svom krevetu. - A baš bi poj... neku cicatu, tankog struka i lijepe guze - ispričao je Arsen. Stipe nije izdržao da se ne pohvali svojim ljubavničkim iskustvima. Ponosno se pohvalio da je on baš jednu takvu “okrenuo” netom prije ulaska u kuću. Dečki su se bacili i na komentiranje djevojaka u kući. Ne sviđa im se što se Vita udebljala. Krešo je tako izvalio da se sigurno udebljala “ten kilas”. Arsen i Stipe smatraju da cura mora imati ravan trbuh s pločicama, a Vedranu i Kreši lijepo je upravo suprotno. Ipak, zaključili su da grudi ne smiju biti prevelike.
- Jednom sam jednoj maloj skinio grudnjak i je.. sisa, fuj! Bradavica ko pepeljara! - ispričao je Vedran i nasmijao stanare.

DJEVOJKE DIJELILE KOMPLIMENTE
Dok su dečki pričali o seksu, djevojke su dijelile međusobne komplimente. Maja-Paola smatra da je Vita jako atraktivna i je..zovna. Tessa joj je slatkica, a Martina je prava dama kojoj sve mora biti na svome mjestu. Martina se složila s Majinim komentarom o Viti.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Tinami 30.11.2007.

    \"Ten kilas\"...isssss, pročitala sam da je taj Krešo, kao neka enciklopedija (da ga tak zovu ???). A kakvi su onda ostali?? Gomila neznanja i gluposti.

  • dakle_1 30.11.2007.

    Ehehehe....Martina prava dama! Pa treba izgleda kao vlasnica nekog bordela. I još se ona našla komentirati kako Vita ima jebizovne pokrete, a svako malo se u onim svojim minicama negdje izvali i izdašno pokazuje svoje debele nožurde, guzičetinu i ogromne cice. :))))

  • carla 30.11.2007.

    kao pepeljara =)))))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare