To je to što me zanima!

Dečko Amy Winehouse: Brzo ćemo odrediti datum vjenčanja

Pjevačica se planira udati za redatelja Rega Travissa. On je otkrio da će se vjenčati u periodu od slijedećih šest tjedana pa do kraja godine. Uskoro će odrediti datum...
Vidi originalni članak

Amy i ja smo razgovarali o braku, datum ćemo vrlo brzo odrediti. Mislim da će to biti u periodu od slijedećih šest tjedana pa do kraja godine. Jako volim Amy, ona je prekrasna, talentirana i ljupka djevojka, izjavio je dečko Amy Winehouse (27), britanski redatelj Reg Traviss (33).

O njihovoj vezi prvi put se počelo pričati u svibnju prošle godine, a prekinuli su četiri mjeseca poslije nakon što je viđen kako se drži za ruke s bivšom djevojkom Raven Isis (25). Pomirili su se u siječnju, a Reg je sada otkrio da se planiraju vjenčati. Kada su prohodali njezin otac je bio sretan što je konačno našla dečka koji je pristojan i s kojim će se maknuti od raskalašenog života. Nedavno je izjavila kako bi se voljela skrasiti, imati djecu i obitelj te da su dani samouništavanja sada iza nje. Izgleda mnogo zdravije i sretnije nego inače, a u posljednje vrijeme se posvetila i snimanju novog albuma. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • smucko 04.04.2011.

    Amy mi liči na onu Dolores, crna, muškasta...!

  • Confo 04.04.2011.

    daj mojne me batije...

  • tajnamoja 04.04.2011.

    Njega još nije droga zela do kraja. Mislim, ženiš osvjedočenu narkomanku, osim što moraš biti isti takav, sigurno od nje ne želiš da bude majka i supruga i da s njom dočekaš starost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare