To je to što me zanima!

Dečko Megan Fox objavio fotku s majkom koja ga je napustila kada je imao devet godina...

Mrzio sam kad bi me, dok sam bio dijete, dolazila posjetiti na jedan dan. Ali sjećam je se još iz vremena kad sam imao devet godina i kad je bila s mojim ocem. Bilo je jako čudno kad je otišla, ispričao je jednom
Vidi originalni članak

Dečko Megan Fox (36), reper Machine Gun Kelly (32) podijelio je prvu fotografiju na kojoj pozira s majkom otkako su se ponovno pomirili prošle godine. Majka ga je napustila tijekom njegovog ranog djetinjstva, a tijekom godina praktički se nisu viđali.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mama i sin zajedno su pozirali za fotografiju koju je reper podijelio na svom Instagramu. Na fotki Machine Gun Kelly drži dva srednja prsta, a njegova majka daje znak mira.

- Predstavljam vam... svoju mamu - napisao je kratko uz objavu.

Reper je prethodno govorio o majčinoj odsutnosti tijekom njegovog djetinjstva u pjesmi pod nazivom 'Burning Memories' s njegovog albuma Hotel Diablo i rekao da je napustila njihovu obitelj kada je on imao devet godina.

- Mrzio sam kad bi me, dok sam bio dijete, dolazila posjetiti na jedan dan. Ali sjećam je se još iz vremena kad sam imao devet godina i kad je bila s mojim ocem. Bilo je jako čudno kad je otišla. Nije baš da se preselila negdje u kvart pa da sam mogao prijeći par ulica i vidjeti je. To je bilo 'zbogom' na nekoliko godina - ispričao je jednom prilikom.

OVAJ PUT PRETJERALA? Megan Fox se požalila stilistici: 'Napravili smo rupu na kreaciji da se seksamo, je li bila skupa?'

- Kad bi kasnije dolazila da me vidi, ja sam si mislio 'Tko si ti, dovraga?'. U tom vremenu sam postajao muškarac, ne sjećaš se više što se dogodilo kad si bio klinac. Trebala je biti tu čitavo vrijeme - dodao je.

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA NAPALA SNAHU U NOVOM SHOWU ’TKO MI BOLJE KUHA?’

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 05.06.2022.

    Svašta se usudi zvati majkom

  • bree77 05.06.2022.

    Divna ti je majka slikaj se ti s njom....

  • 05.06.2022.

    Tražiti onu koja te ostavila ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare