To je to što me zanima!

Dečko ubio bivšu menadžericu Kardashianki i Kanyea Westa

Šokantna i tragična vijest se proširila Los Angelesom da je Angela Kukawski bivša menadžerica Kim Kardashian i Kanye Westa pronađena mrtva, a za ubojstvo optužen je njezin dečko.
Vidi originalni članak

Angela 'Angie' Kukawski (55) predstavljala je gomilu slavnih, uključujući Kim Kardashian (41). Prema izjavama policije Los Angelesa, nestanak Kukawski prijavljen je 22. prosinca, 23. prosinca policija je otišla na adresu u dolinu Simi gdje je pronađeno tijelo menadžerice u prtljažniku automobila.

Njezin dečko Jason Barker (49) uhićen je i optužen za njezino ubojstvo. Policija tvrdi da je Barker navodno ubio Angie u njezinoj kući u Sherman Oaksu, stavio njezino tijelo u auto i zatim ostavio automobil u dolini Simi.

Angie je bila jako uspiješna i je radila za mnoge druge slavne osobe, uključujući Nicki Minaj (39) i Kanyea Westa (44). DIZAJNER U VUITTONU Kim tužna zbog smrti prijatelja: Zašto Virgil? Zašto tako brzo?

-Ožalošćeni smo i slomljeni srca zbog gubitka naše kolegice, Angie Kukawski. Angie je bila ljubazna, divna osoba i jako će nedostajati svima koji su je poznavali. Našu najdublju sućut izražavamo cijeloj Angienoj obitelji i prijateljima- izjavio je član njezine tvrtke Todd Bozick za Variety.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare