To je to što me zanima!

Lovren je nakon bračne afere svima poručio: 'Život je lijep'

Igrač Liverpoola na Instagramu je objavio fotografiju kojom je dao do znanja kako ga ne brinu medijski napisi. Sredinom prošlog tjedna Lovrenova supruga fotografima je pokazala srednji prst
Vidi originalni članak

Nogometaš Dejan Lovren (27), koji je posljednjih tjedan dana stalno u medijima zbog bračne afere, poručio je na Instagramu kako se osjeća dobro, a očito ga ne brinu komentari o njegovom braku.

- Dobro jutro, život je lijep - objavio je na društvenoj mreži.

Sredinom prošlog tjedna Anita Lovren (25) dovezla je supruga na trening i fotografima pokazala srednji prst. Od tada se počelo 'šuškati' o pomirbi bračnog para.

Podsjetimo, britanski tabloid je prije više od tjedan dana objavio fotografiju na kojoj se supruga igrača Liverpoola nalazi u zagrljaju drugog muškarca. Riječ je o njenom dugogodišnjem prijatelju, a zbog njega je navodno namjeravala ostaviti supruga.

Idi na 24sata

Komentari 160

  • talman 20.08.2016.

    Lijep je njemu zivot svakako, jebe sve što stigne i sad se ova opali iz osvete a mozda i nije ma ko ih jebe

  • joca jakarta 16.08.2016.

    lovrene probaj raditi za minimalac u nekoj tvornici i još uz to budi ružan i neprivlačan pa mi onda reci kako je život lijep

  • 16.08.2016.

    Dobro kaze ona izreka: sta posijes to i zenjes.. Isto tako ona kad varas nekog tko je tebe varao to nije prevara.!!! Ako je on varao pa neka mu je vratila za sve zene koje muskarci varaju... Pa nisu ni oni Bigom dani da mogu sve.!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare