To je to što me zanima!

'Del Boy' otkrio istinu o seriji 'Mućke': Nisu nas dobro plaćali

Iako je BBC-jeva humoristična serija 'Mućke' stekla kultni status te oborila rekorde gledanosti, glumci iz projekta nisu izašli 'punih džepova', otkrio je glumac David Jason
Vidi originalni članak

Glumac David Jason (76) vraća se na male ekrane u seriji 'Still Open All Hours', a tom je prilikom i progovorio o snimanju legendarne serije 'Mućke' u kojem je utjelovio Del Boya Trottera. Naime, iako je serija jedna od najgledanijih svih vremena, Davidu, kao ni ostalim glumcima, nije donijela bogatstvo.

- Nemojte da počnem o plaćama na BBC-ju. Nikada nismo bili dio prve lige. Sitcomi su uvijek loše prolazili na zabavnom programu. Nije važno koliko ste popularni. Ako si zaposleni glumac, onda si samo to. Danas su glumci pametniji, pa otvaraju svoje produkcijske tvrtke te tako zarađuju. Ali tako se to nije radilo u naše doba - ispričao je Jason te kaže da nikada nije vodio život zvijezde pa čak ni na vrhuncu popularnosti 'Mućki'.

- Nisam bio okružen ženama i vozio sportske automobile - kaže glumac.  

Jason danas živi obiteljskim životom, a medije i javne događaje izbjegava.

- Danas živimo u drukčijem svijetu, u kojem su slava i novac najvažniji. Ja sam postao glumac jer je to bilo ono čime sam se želio baviti. Želio sam biti uspješan, a ne slavan i bogat, a to nije isto - smatra glumac te dodaje da su mu nudili sudjelovanje u reality showovima no uvijek ih je odbijao, kao i uloge u modernim komedijama. 

- Psovanje je danas posvuda. Čak i u televizijskim komedijama ljudi danas psuju. To me izluđuje - priznaje 'Del Boy'.  

 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • cornelie 16.01.2017.

    Najjače kad kaže:u ovo vrijeme druge godine bit ćemo milijunaši!nitko kao oni

  • ruzmarin 16.01.2017.

    Kod serije "Mučke" je i prijevod jako bitan, ako je prijevod dobar, serija je vrhunska.

  • kung fu panda 16.01.2017.

    on mi je omiljen glumac ne mogu se odlučiti jel bolji u Mučkama ili Dražesni pupoljci svibanjski ili gdje glumi detektiva ne mogu se sjetit naziva serije uglavnom glumac vrhunski

Komentiraj...
Vidi sve komentare