To je to što me zanima!

Demantij Nikoline Pišek: ‘Nisam ubila Vidoja, nisam tražila kuće'

Odvjetnik Nikoline Pišek uputio je medijima u Hrvatskoj demantije navoda ranije objavljenih u srpskim novinama i i portalima. Ističu i da je Nikolina Pišek protiv svekra Viktora Ristovića u Srbiji podnijela kaznenu prijavu
Vidi originalni članak

Nikolina Ristović javila se medijima preko odvjetnika sa Zahtjevom za objavu ispravka neistinitih informacija, nastavno na članke 'Nove šokantne optužbe Miše Grofa: 'Ne dam Nikolini ništa. Ako progovorim, ide u zatvor' i 'Vidojev otac: Nikolina je inscenirala pljačku nakita u Kaštelima, novac je sačuvala'. Riječ je o člancima koje su pisali srpski mediji, a ostali su ih prenijeli.

U demantiju, između ostalog, piše da su u "člancima navedene su netočne, neistinite i nepotpune informacije i difamacije" o  Nikolini Ristović (ranije: Pišek) te se navodi: 

- Gđa. Nikolina Ristović nije ubila sina Viktora Ristovića (zvanog: Miša Grof) i svog supruga;

- Gđa. Nikolina Ristović nije tražila kuće, putovanja, bazene, lokale, firme...;

- Gđa. Nikolina Ristović nije trošila nenormalne količine novca;

- Pok. Vidoje Ristović nije školovao njenu kćerku iz prvog braka u Londonu i financirao joj ljubavnike;

- Gđa. Nikolina Ristović nije bila s pok. Vidojem Ristović samo zbog novca;

- Gđa. Nikolina Ristović nije bila nezasitna, nije tražila stan u Londonu;

- Gđa. Nikolina Ristović nije bacala novac na gluposti, nije tokom braka potrošila milijune eura;

- Gđa. Nikolina Ristović nije inscenirala pljačku nakita koja se njoj i pokojnom Vidoji Ristović prije dvije godine zbila na ljetovanju u Kaštelima".

U demantiju se navodi i da je Nikolina Ristović protiv "Viktora Ristovića (zvanog: Miša Grof) pred nadležnim tijelima u Republici Srbiji podnijela kaznenu prijavu koja se dostavlja u prilogu te pokrenula odgovarajuće postupke.“

Idi na 24sata