To je to što me zanima!

Demi i Bruce napravili pidžama party: Njegova žena se ne buni

Trenutačno nije poznato je li Bruce došao samo na pidžama party ili boravi s njima, ali pratitelji para su komentirali kako se ne pridržavaju mjera društvenog distanciranja
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Bruce Willis slavi, čestitala mu i Demi: 'Hvala ti za naše kćeri'

Prije 20 godina su se razveli, no bivši glumački par Bruce Willis (65) i Demi Moore (57) i dalje su dobri prijatelji. Često se druže, a razdvojiti ih nije mogla ni pandemija koja hara svijetom. Tallulah Willis (26), njihova najmlađa kći, objavila je obiteljsku fotografiju na društvenim mrežama. Na njoj se, osim nje, Brucea i Demi, nalaze Scout (28) i njezin dečko Dillon Buss.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cijela obitelj uskladila se pa su odjenuli iste pidžame, a zagrljeni bivši supružnici nisu skidali osmijeh s lica. I životinje su uskladili pa su i njima "nabacili" pidžamu s istim uzorkom. Trenutačno nije poznato je li Bruce došao samo na pidžama party ili boravi s njima, ali pratitelji para su komentirali kako se ne pridržavaju mjera društvenog distanciranja. 

Nakon razvoda, par je uspio ostaviti svoje emocije po strani i fokusirati se na dobrobit djece. Par je bio u braku od 1987. do 2000. godine, a osim Tallulah i Scout imaju i treću kći Rumer (31).

Bruce je trenutačno u braku s Emmom Heming (41), kojoj njegovo druženje s bivšom suprugom ne smeta. Čak im je i komentirala fotografiju.

- Ne stoji svakome ova boja. Izgledate dobro, ekipa - napisala je Emma, s kojom Bruce ima dvoje djece, Mabel i Evelyn. Demi je u memoarima "Inside Out" rekla kako je ponosna na razvod nje i Brucea.

- Mislim da je Bruce u početku bio u strahu, misleći da ću napraviti naš razvod kompliciranim i bolnim, da ću svoj bijes i ljutnju koju sam donijela iz braka projicirati na način da ću mu braniti da viđa djecu,  da ću ih, poput mnogih razvedenih, koristiti djecu kao oružje. No, nisam, a nije ni on - rekla je Demi. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 07.04.2020.

    Uf sta vrime prolazi.........do nekidan mi je bija bas ono pojam muskarca,..danas je dide. :/

  • Debela kvočka 07.04.2020.

    Ovo je lijepo za vidjeti...I nakon razvoda ostati bliski zbog djece...ostati prijatelji...bravooooo 👨‍👩‍👧‍👧 👍👍👍

  • sprangija 07.04.2020.

    Bruce Willis je tata od Ashtona Kuchera🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare