To je to što me zanima!

'Demi je nazvala Kutchera gadom i urlala je na njega'

Susjed Ashtona Kutchera i Demi Moore kaže da se supružnici svađaju te da je čuo da mu je Demi rekla da ide u pakao te da ga je nazvala gadom...
Vidi originalni članak

Demi je vikala na njega. Rekla mu je da ide u pakao i nazvala ga je gadom. Kasnije su se zalupila vrata i čuo sam je kako jeca - izjavio je susjed Ashtona Kutchera (32) i Demi Moore (47). Brittney Jones (21), navodna ljubavnica Ashtona Kutchera (32), nedavno je izjavila da joj je glumac rekao kako on i glumica imaju otvoren brak te da se redovito seksaju utroje. 

'Oni vole seks utroje'

- Uopće nisam osjećala kao da je sa mnom prevario suprugu. Osjećala sam se normalno - rekla je Brittney koja misli da Demi nije ljuta zato što ju je Ashton prevario nego zato jer se seksao s nekim drugim dok ona njie bila tamo.
- Ashton mi je rekao kako oni dijele žene, ali da se on ne bi trebao seksati s nekim dok mu supruge nema. Objasnio mi je imaju dogovor po kojem dijele ljubavnike, a često je upravo Demi ta koja odabire djevojke. Na kraju je rekao i kako mu je žao što me nije podijelio s njom - rekla je Jones.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare