To je to što me zanima!

Demi Lovato: 'Moje iskustvo s izvanzemaljcima bilo je divno'

Pjevačica je, kako tvrdi, imala prvi bliski susret s izvanzemaljcima prije godinu dana, a otad im se pokušava približiti i stupiti u kontakt. Istraživanje je provela u pustinji, gdje je snimila i nadolazeću emisiju o svom iskustvu
Vidi originalni članak

Pjevačica Demi Lovato (29) se prvi puta s NLO letjelicama susrela na proslavi svog 28. rođendana prošle godine, a nakon toga je postala fascinirana izvanzemaljskim životom. 

- Uspostavila sam vanzemaljski kontakt i to je bilo prilično nevjerojatno iskustvo. Od tad sam se počela više baviti tom tematikom i shvatila sam da želim snimiti emisiju o tome - rekla je Demi za Entertainment Weekly.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Izašli smo u pustinju i ja sam vidjela plavu kuglu koja je bila udaljena oko 15 metara, možda i manje, i nekako kao da je plutala iznad zemlje, ali je držala distancu od mene - ispričala je Demi za E!.

Demi je snimila emisiju 'Unidentified With Demi Lovato' u kojoj ona s grupom prijatelja istražuje vanzemaljski život u pustinjskom djelu Nacionalnog parka Joshua Tree. Park se nalazi u Kaliforniji, a Demi trenutno promovira nadolazeći dokumentarac.

Pjevačica je ispričala da je iskustvo promijenilo način na koji doživljava svijet, a s njom su u društvu bili njezina starija sestra Dallas Lovato (33) i najbolji prijatelj Matthew Scott Montgomery (32).

LJUBAVNICE? Nakon šuškanja o romansi, Demi Lovato i Noah Cyrus su fotkane kako se drže za ruke

- Nevjerojatan je osjećaj sumnjati u nešto, a da se onda ta sumnja potvrdi. Oni su jako brižna i inteligentna bića, žele samo najbolje za naš planet - ispričala je Demi o bliskim susretima.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • post it 29.09.2021.

    Znala sam da nismo sami 👽

  • raven1 29.09.2021.

    a kad je izašla s onim ''nisam više žena i želim da mi se obraćate s oni/mi u množini'' - kad su ljudi tad pisali da je prolupala, pljuvali ste.....eh, vidite sada !

  • ana41 29.09.2021.

    Na kojim si ti drogama

Komentiraj...
Vidi sve komentare