To je to što me zanima!

Demi Lovato u dokumentarcu: 'Imala sam tri moždana udara. Sad imam oštećenja na mozgu'

Liječnici su mi rekli da imam još pet do deset minuta života, ispričala je Demi u dokumentarcu 'Demi Lovato: Dancing with the Devil', u kojemu je progovorila o borbi s mentalnim zdravljem i trezvenošću
Vidi originalni članak

Pjevačica Demi Lovato (28) prije nešto više od dvije godine završila je u bolnici nakon što se predozirala, a u nadolazećem dokumentarcu 'Demi Lovato: Dancing with the Devil' progovorila je o mučnom iskustvu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Demi Lovato trenira nakon predoziranja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovog tjedna izašao je trailer dokumentarca na YouTubeu, a iz njega je vidljivo da će Demi biti iskrena što se tiče svog zdravlja i borbe s ovisnošću. U dokumentarcu je Demi otkrila puno problema kojih je imala ili ih još uvijek ima, a to uključuje i oštećenje mozga. 

- Imam oštećenje mozga i danas se borim s time. Ne vozim automobil jer imam slijepe točke u vidu. Također, dugo vremena sam teško čitala. Bila je velika stvar kad sam uspjela pročitati knjigu, što je bilo dva mjeseca kasnije jer mi je vid bio zamagljen - ispričala je Demi, piše Mirror

Pjevačica tvrdi kako se dugo bavila posljedicama predoziranja.

- Osjećam da su još uvijek tu da me podsjete što bi se moglo dogoditi ako ikada ponovno odem na 'mračno mjesto'. Zahvalna sam na tim podsjetnicima, ali također sam zahvalna i što sam netko tko nije morao biti dugo na odvikavanju. Rehabilitacija je bila više s emocionalne strane - rekla je Lovato. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Kada je završila u bolnici zbog predoziranja, kaže Demi, liječnici su govorili da će umrijeti. 

- Imala sam tri moždana udara i srčani udar. Liječnici su mi rekli da imam još pet do deset minuta života - ispričala je Demi. Dokumentarac prati njezin život od djetinjstva te bitke s mentalnim zdravljem i trezvenošću. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Krušo Hagur 18.02.2021.

    Sama je kriva što se drogira... Pametan čovjek zna da mu to neće nikako pomoći nego još više naštetiti.

  • Dr.LOVE 18.02.2021.

    Šteta talenta i mladog života ! Droga ju je za malo koštala života.  Imala je sreću !  Droga se ne isplati nikako ! Tolika slava, odlična pjevačica , mladi život i da sve to uništi zbog droge - nema smisla niti logike.  A valjda ju je srela pamet i ne ponovi tu glupost. 

  • Orfej 18.02.2021.

    koliko vidim, ovo je tekst protiv droge, a ne reklama.A za gole guzice šta se bunite .

Komentiraj...
Vidi sve komentare