To je to što me zanima!

Demi Rose liže desert u uskoj majici: 'Ispričavam se na tome'

Starletu Demi Rose na društvenim mrežama prati preko šest milijuna fanova, a tvrde da su njezine grudi, kojima se 'proslavila', najbolje na svijetu. Prošlog ljeta je postala DJ-ica
Vidi originalni članak

I ja znam biti slatka, našalila se starleta i model Demi Rose (23) nakon što je sinoć objavila video u kojem je njezino bujno poprsje u prvom planu. Rose reklamira donje rublje londonskog modnog brenda, a na sebi ima 'razrezani' bodi koji jedva 'obuzdava' njezine grudi. Demi je postala poznata javnosti nakon kratke veze s reperom Tygom (28) s kojim je bila i reality zvijezda Kylie Jenner (20). 

Starleta se pohvalila i fotografijom na kojoj oblizuje žlicu od deserta. Rose je pritom ponovno obukla tijesnu odjeću. Njezini fanovi divili su se bujnom poprsju kojeg ne propušta pokazati, a neki su je i 'napali' da nema stila te da jeftino izgleda.

- O moj, Bože. Zanosna si. Ne vidim nikakvog problema u tvom stilu odijevanja - komentirali su brojni muški obožavatelji. Demi je nebrojeno puta rekla da nema problema s golotinjom.

NEODLUČNA JE Koji joj najbolje stoji? Demi u seksi kostimima pokazuje grudi

- Ponosna sam na svoje tijelo i ne zanimaju me mišljenja drugih. Normalno da ću ga isticati u ovim godinama. Iako, stalno putujem diljem svijeta i teško mi je zadržati rutinu treniranja. Jedina mi je mana što volim jesti maslac od kikirikija - rekla je nedavno.

Starletu na društvenim mrežama prati preko šest milijuna fanova, a tvrde da su njezine grudi, kojima se 'proslavila', najbolje na svijetu. Rose je prošlog ljeta odlučila baviti se glazbom i postala je DJ-ica. 

Njezin prvi glazbeni miks, bila je ljetna pjesma od prošle godine ‘Ritmos Del Sueno’. 


- Planiram i dalje raditi na glazbenoj karijeri. Možda opet izbacim ljetni hit - rekla je Britanka. 

Pročitajte još i ovo! Prije i poslije: Ovi celebrityji izoperirali su se do besvjesti. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ReaverSkiver 27.03.2018.

    Demi mi uvijek uljepša dan, predobra...

  • 27.03.2018.

    Opraštam ti.

  • realan123 27.03.2018.

    Meni djeluje previse umjetno ko neki amaterski rad nekog nepoznatog kipara

Komentiraj...
Vidi sve komentare