To je to što me zanima!

FOTO Bujna Demi Rose bila u Hrvatskoj: Pokazala obline pred Kneževim dvorom u seksi haljini

Demi je najavila novu liniju odjeće s PrettyLittleThing. Njihove komade često nosi i srpska pjevačica Jelena Karleuša, a britanska manekenka s adresom na Ibizi sretna je što je imala priliku dizajnirati novu kolekciju
Vidi originalni članak

Manekenka Demi Rose (26) podijelila je fotografije sa snimanja svoje nove kolekcije modne linije koje je snimala 24. srpnja upravo u Hrvatskoj, točnije u Dubrovniku ispred Kneževih dvora.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Snimanje je odradila u pripijenoj narančastoj haljini koja nije vješto uspjela sakriti njene obline. Nedavno je na društvenim mrežama predstavila kolekciju s PrettyLittleThing te je objavila i nekoliko kadrova sa snimanja iz Dubrovnika.

- Dubrovnik je jako lijep grad, ali snimanje je bilo naporno - ispričala je Demi koju nitko nije prepoznao dok je šetala gradom.

Ovakve komade odjeće često nosi  srpska pjevačica Jelena Karleuša (42), a britanska manekenka s adresom na Ibizi sretna je što je imala priliku dizajnirati novu kolekciju.

POZIRA U KUPAĆEM Demi je jedva obuzdala grudi: 'Neposlušne su, ne žele u kalup'

Demi često objavljuje fotografije na društvenim mrežama, a izazovima pozama očarava pratitelje. Kao mlađa imala problema s maltretiranjem vršnjaka, dugo joj je trebalo vremena da se od toga oporavi.

Obožavatelji su bili oduševljeni novim fotografijama, ponajviše upravo raskošnom haljinom, ali mnogi su pohvalili mjesto gdje je Demi imala snimanje.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • nerminius 08.08.2021.

    Stražnjica joj čini 50% ukupne mase........ Video je fotošopiran do korica, takvu baršunastu kožu nema sigurno, prije je to narančina kora prošarana s pokojom plavom venom....... Ne kužim ljude danas, zašto prikazuju nepostojećeg sebe?

  • max2017 08.08.2021.

    razvaljena..........program masiva.....

  • Michelangelo 08.08.2021.

    Ovo je dobro onom tko p.... nije vidio.Poslije snimanja su je odkotrljali........

Komentiraj...
Vidi sve komentare