To je to što me zanima!

Denis Latin progovorio o svojoj bolesti pa napao one koji ne nose maske: 'Bahati ste i oholi'

Ne mogu shvatiti kukavičluk bahatih običnih građana kojima je strašno što moraju prati ruke, nositi maske, poštivati socijalnu distancu da bi zaštitili svoje zdravlje i život, kao i zdravlje i život drugih, tvrdi
Vidi originalni članak

Novinar Denis Latin (54), poznat kao voditelj političke emisije HRT-a 'Latinica' progovorio je na svom profilu na Facebooku o svojoj borbi s Chronovom bolesti koju vodi od 1986. godine. Istaknuo je kako ne može shvatiti one kojima je teško pridržavati se mjera koje uključuju pranje ruku, nošenje zaštitne maske, držanje socijalne distance i slične. 

POGLEDAJTE VIDEO: Barbara Kolar odgovorila na 24 pitanja!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Još 1986. obolio sam od nezarazne kronične Chronove bolesti koja je neizlječiva. Ova bolest nosi sa sobom bezbroj hospitalizacija, teških pretraga, ponekad i operativnih zahvata, ali i bezbroj ograničenja u svakodnevnom životu. Puno stvari ne možete, jednostavno ostaje zakinuti za ono što drugi mogu. Neki ne mogu uopće raditi i ovise o tuđoj financijskoj i svakoj drugoj pomoći - istaknuo je Latin.

Dodao je kako se nikada nije žalio zbog toga, ali se trudio disciplinirano provoditi mjere koje su mu propisali liječnici.

- Zato ne mogu shvatiti kukavičluk bahatih običnih građana kojima je strašno što moraju prati ruke, nositi maske, poštivati socijalnu distancu da bi zaštitili svoje zdravlje i život, kao i zdravlje i život drugih. Iz perspektive nekog tko je proveo barem godinu dana u bolnici i 34 godine života sa Chronom, ne mogu razumjeti da se netko ne može odreći izlaska u kafić, druženja s prijateljima i nekih tako banalnih i ispraznih stvari - poručio je.

24SATAEXPRESS Denis Latin nakon 20 godina opet uređuje večernji Dnevnik

Za kraj se obratio svima onima koji ga prate na toj društvenoj mreži. 

- Prijatelji, mislim da stvarno pretjerujete, da ste bahati, oholi i slabi ljudi. Vaš Denis - napisao je Latin za kraj.

Idi na 24sata

Komentari 178

  • 03.01.2022.

    Ja sam teski invalid,kolica,distrofija misica, i da Denise ide mi na jetru ta maska i da me netko pravi glupim da ne znam ruke prati..i da mi pokusava uvalit nesto poput socijalne distance...pa sam naziv koji su nam prodali govori o trenutnom IQu ljudskog roda..

  • rothmans 20.10.2020.

    što je ružan

  • 20.10.2020.

    Da li se Vi gospodine Latin osjećate ugronženim što ja, zdrava osoba, ne nosim masku?

Komentiraj...
Vidi sve komentare