To je to što me zanima!

Dennis Quaid sprema svadbu s 39 godina mlađom studenticom

Imam godinu dana da to odradim, jer ako prođe godina, postajem sumnjiv, rekao je Dennis. U sljedećih godinu dana Dennis će se vjenčati po četvrti put, a Laura je već u potrazi za vjenčanicom
Vidi originalni članak

Hollywoodski glumac Dennis Quaid (65) zaručio je 39 godina mlađu studenticu Lauru Savole (26) i planiraju vjenčanje, piše Daily Mail. Prije pet mjeseci priznali su da su u vezi, a Dennis je zaprosio Lauru tijekom njihovog romantičnog odmora na Havajima. 

- Imam godinu dana da to odradim, jer ako prođe godina, postajem sumnjiv - rekla je zvijezda filma 'Zamka za roditelje'. U sljedećih godinu dana, ako bude sve po planu, Dennis će se vjenčati po četvrti put, a Laura je već u potrazi za vjenčanicom. 

Dennis je prosidbu planirao mjesec i pol dana.

- Htio sam da bude u potpunosti privatno. Dok nas je pokušala fotografirati, podignuo sam prsten ispred nas i pitao 'Hoćeš li se udati za mene'. A onda je onda pala - ispričao je glumac. 

Dennis se u kolovozu prošle godine razveo od svoje treće supruge Kimberly Buffington (46), s kojom je bio u braku od 2004. Skupa imaju blizance Thomasa Boonea i Zoe Grace (11), ali su prije tri godine prestali živjeti skupa. Navodno je Dennis nevjeran. Prije Kimberly, glumac je bio s Meg Ryan i P.J. Solis.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZANCIJA': 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 15

  • JokoOno 06.11.2019.

    Daj mu vidi facu . Izoblicen skroz . Ubiti , ne znas jel se smije ili ne .

  • medeki 06.11.2019.

    Vrijednost za novac, inače meni sve skup gadežljivo!

  • 06.11.2019.

    Dobro se deda drži, a ona očito voli star(e)ije kavalire

Komentiraj...
Vidi sve komentare