To je to što me zanima!

Dennis Quaid svaki je dan bio na kokainu: Prošao sam pakao

Odrastao sam u šezdesetima i sedamdesetima, tada je stav prema drogama bio drugačiji nego danas, kokain je ulazio u standardni filmski budžet, priznao je glumac Quaid
Vidi originalni članak

Hollywoodski glumac Dennis Quaid (64) iskreno je progovorio o životnom periodu kada je bio teški ovisnik o kokainu. Svakodnevno se drogirao, spavao je samo sat vremena, a spasio se tako što je otišao na odvikavanje. 

- Odrastao sam u šezdesetima i sedamdesetima, tada je stav prema drogama bio drugačiji nego danas, kokain je ulazio u standardni filmski budžet - priznao je glumac koji je u to vrijeme bio zaručen za glumicu Meg Ryan (56). Prolazio je kroz pakao, sve dok jednog dana nije doživio 'prosvjetljenje'.

- Shvatio sam da ću završiti ili mrtav ili da ću izgubiti sve što sam stekao u životu. Tog je trenutka moja 'ljubavna afera' s kokainom završila - rekao je Dennis. Iako mu je Meg bila podrška kada je odlučio otići na odvikavanje od droge, njihov brak je završio 2000. godine.

- Nisam mogao podnijeti njezinu slavu, bio sam ljubomoran jer sam mislio da je ona uspješnija od mene - izjavio je Quaid koji je sada u vezi s upola mlađim modelom iz Latvije, Santom Auzinom (32). 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Dinko1111 26.07.2018.

    Kralj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare