To je to što me zanima!

Dennis Rodman će zbog duga ženi i djeci u zatvor na 20 dana

SVE JE SPISKAO Nekadašnja NBA zvijezda živi od pojavljivanja na otvorenjima klubova, potpisivanja autograma i igranja ekshibicijskih utakmica. Bankrotirao je
Vidi originalni članak

Bivši košarkaš kojeg je uništio alkohol ne može platiti 4,4 milijuna kuna alimentacije za dvoje djece, a bivšoj ženi duguje 280.000. Dennis Rodman (50) je bankrotirao.

- Denis je bolestan čovjek, a novac koji njegova bivša žena Michelle Moyer traži od njega ne može joj dati - kaže odvjetnica koja za bivšeg košarkaša radi besplatno.

Dodaje kako nekadašnja NBA zvijezda danas živi od pojavljivanja na otvorenjima klubova, potpisivanja autograma i igranja ekshibicijskih utakmica. No ako losanđeleski sud ne prihvati žalbu Rodmanove odvjetnice, završit će u zatvoru na 20 dana.

- Teško će mu povjerovati da je bolestan. Nije bio dobar otac D.J.-u (10) i Trinity (9), a bivšu ženu stalno je varao - govori Dennisov poznanik.

Ne čudi ga što je sportaša napustila nakon pet godina braka. Dodaje kako je Dennis novac trošio na tulume. Lani su ga izbacili iz hotela u Engleskoj jer je pijan vrijeđao goste.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • etica 29.03.2012.

    previše je na tetovaže trošio :)))

  • milicioner_sa_pendrekom 28.03.2012.

    I sta sad ako ode u zatvor?ocel tamo dobit te pare il sta?koja retardacija u pm

  • Penny Dollar 28.03.2012.

    Toliko alimentacije, preko 4mil. kuna? Cemu to? Zar se svakog mora ogulit koliko moze? Sve te pare zene sebi pokupe i uzmu za nakit. Ja tu alimentaciju nebi toliko platio, nikad. Da imam milijune, placao bi zeni da djeca mogu zivit solidno, a kad napune 18 i budu svoji ljudi onda bi im dao da upravljaju tim novcem i nek djeca zive od onog sto su naslijedili, al ne i bivsa zena ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare