To je to što me zanima!

Depardieu je 'zaradio' tužbu: Udario vozača šakom u glavu

Nakon što se skuterom zabio u motocklista, glumac se posvađao s njim i udario ga šakom u glavu. Motociklist je podnio tužbu protiv njega i traži nepoznat iznos novca
Vidi originalni članak

Francuski glumac Gerard Depardieu (63) optužen je za napad na motociklista nakon što se svojim skuterom zabio u njegov u središtu Pariza. Ekscentrična filmska zvijezda, koja je prošle godine punila medijske stupce zbog mokrenja u bocu pred putnicima u zrakoplovu, navodno ga je udarila šakom u glavu. Motociklist je u srijedu podnio tužbu protiv glumca tvrdeći da ga je nakon svađe udario i nanio mu lakše tjelesne ozljede. 

- Nisam čudovište. Ja sam samo čovjek koji se želio pomokriti. Poput slona sam, moram puno piškiti - izjavio je glumac nakon incidenta u zrakoplovu tvrdeći da je to učinio zbog problema s prostatom.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Loreley_1 19.08.2012.

    On stalno ima nekih problema sa pisanjem...prvo se upiski u avionu u gace sad ovo....daj odi vise kod urologa ili prestani lokat

  • marija1411 19.08.2012.

    previše vina

  • astra24 18.08.2012.

    On je fakat poput slona,nije mi jasno kak se može tak odurno udebljati,a glumac je i htio bi da ga se ozbiljno shvaća.Normalno da pati od kompleksa manje vrijednosti pa su mu svi drugi krivi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare