To je to što me zanima!

Depardieu snimio parodiju na račun svog mokrenja u avionu

Glumac se našalio na vlastiti račun nakon što se sredinom kolovoza pomokrio u avionu. Ovaj put odjeven poput Obelixa napravi zbrku u avionu jer je jako gladan
Vidi originalni članak

Nakon što se pomokrio usred aviona na letu iz Pariza u Dublin, Gerard Depardieu (62) snimio je parodiju 'Gal u svemiru' na račun tog nedavnog incidenta. Osim što se našalio na vlastiti račun, glumac je usput reklamirao i svoj novi film o Asterixu. Depardieu odjeven poput Obelixa čita novine u avionu u društvu Edouarda Baera koji glumi Asterixa kada zaključi da je gladan i da odmah mora nešto pojesti. Stjuardesa ga pokuša umiriti, no on uskoro ustaje sa svog sjedala i napravi zbrku u avionu. Stjuardesa zatim obavijesti putnike da će avion morati sletjeti zbog putnika koji pravi nered.

Ispričao se nakon mokrenja u avionu

Depardieu sredinom kolovoza nije poslušao stjuardesu i pričekao da se oslobodi zahod u zrakopolovu već se pomokrio na pod pred ostalim putnicima. Francuski glumac se ispričao nakon tog incidenta, a Edouard Baer koji je tada putovao s njim izjavio je da glumac ima problema s prostatom.

- Nitko nije ponosan na slabu prostatu. Stjuardesa je bila u panici i rekla je da zrakoplov ne smije poletjeti. Bilo mu je jako neugodno, nije istina da je vikao da mora mokriti i da je napravio show od svega. Bilo mu je žao i bio je ljut, no nije izgubio kontrolu nad sobom - izjavio je tada njegov kolega.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vader 07.09.2011.

    čovječe, ne razumijem francuskiiiiiii. :)

  • paminjo 07.09.2011.

    pa mogli su barem unajmit avion a ne snimati u busu..

  • Dommek 07.09.2011.

    Gerard Depardieu glumi Obelixa oduvijek, nikako Asterixa

Komentiraj...
Vidi sve komentare