To je to što me zanima!

Depardieu stigao u Crnu Goru: Glumac želi kupiti nekretnine?

Glumac će se sastati sa suvlasnikom hotela Splendid i crnogorskim premijerom, piše portal Vijesti.online. Istog dana trebao se pojaviti na francuskom sudu
Vidi originalni članak

Gerard Depardieu (64) u utorak je helikopterom stigao u Crnu Goru, piše crnogorski portal Vijesti.online. Francuski glumac bi se u 18 sati trebao sastati s crnogorskim premijerom Milom Đukanovićem. Prije toga će porazgovarati sa suvlasnikom hotela Splendid Žarkom Radulovićem jer je navodno zainteresiran za kupnju nekretnina u Crnoj Gori. Očekuje se da će glumac tijekom posjeta odsjesti upravo u tom hotelu.

Depardieu se nedavno odrekao francuskog državljanstva i dobio rusku putovnicu. Neko vrijeme se šuškalo da bi mogao postati i crnogorski državljanin, no glumac nije zatražio crnogorsko državljanstvo. Prema nekim izvorima, Depardieu ima poslove i prijatelje u Crnoj Gori. Glumac se istog dana kada je stigao u Crnu Goru trebao pojaviti pred francuskim sudom zbog vožnje skutera u pijanom stanju potkraj studenog. No zanemario je poziv francuskog suda. Zbog nepojavljivanja bi mogao dobiti novčanu kaznu od 4.500 eura (34 tisuće kuna) dok bi iza rešetaka mogao provesti do maksimalno dvije godine.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • mala vatra 09.01.2013.

    pod hitno na dijetu...

  • bezinspiracije 08.01.2013.

    Taj očito voli svoju domovinu. ;)

  • gandi1 08.01.2013.

    Mislim da bi trebali raspisati Interpolovu tjeralicu za njim, a možda im sada i plati tih nekoliko tisuća eura jer je uštedio promjenivši državljanstvo :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare