To je to što me zanima!

Depp glumi svašta: Uzeo ulogu u filmu o 'naci' monstrumima

Nakon njegovih uloga u filmovima 'Mortdecai' i 'Sjene tame', a da ne spominjemo 'Usamljenog osvetnika', ne može nas iznenaditi niti jedna uloga koju Johnny Depp uzima
Vidi originalni članak

Redatelj i scenarist Kevin Smith poznat je po nekoliko stvari. Prvo je tu njegova ljubav prema cijeloj geek kulturi, zatim prema jelu, a na kraju valja spomenuti i njegove filmove, tj. cijeli serijal iz New Jerseyja.

No kako je s vremenom njegova ljubav prema jelu nestala, pa je jednoć debeljuškasti Kevin postao poprilično žgoljavi Kevin, tako je izgleda nestala i njegova ljubav prema kvalitetnom radu i dobrim komedijama. Redateljevo zadnje djelo, film koji je debitirao na Sundance Festivalu, dobilo je svoj prvi foršpan i moramo priznati da je u pitanju jako bizaran video.

Jasno, ništa ne bi bilo tu toliko čudno da glavnu ulogu, u filmu u kojem postoje nacističke čudovišne kobasice koje pokušavaju ubiti ljude, nije uzeo Johnny Depp. Ali, još jednom da budemo iskreni, nakon njegovih uloga u filmovima 'Mortdecai' i 'Sjene tame', a da ne spominjemo 'Usamljenog osvetnika', Depp nas ne može iznenaditi. Doduše, Depp nam se uskoro vraća u 'Nevidljivom čovjeku' pa se i to mišljenje možda promijeni.

Pogledajte video

Film, u kojem osim Deppa glume Harley Quinn Smith i Lily-Rose Depp (kćerka Johnnyja Deppa) u kina stiže sredinom ljeta.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kung fu panda 12.05.2016.

    treba uzdržavati mladu ženu bitno da lova kapa koga briga za kvalitetu

  • zdips 12.05.2016.

    neznas tko je vise propao depp ili 24 sata

Komentiraj...
Vidi sve komentare