To je to što me zanima!

Depresivna Angelina Jolie: Bradu je lakše nego meni

Glumica je precijenila svoje mogućnosti i nakon rođenja blizanaca upala u depresiju. Plače, smije se, viče, ne spava i ne jede. Na rubu je sloma...
Vidi originalni članak

Angelina Jolie (33) prije dva mjeseca rodila je blizance Vivienne i Knoxa. Mnogi su bili zabrinuti za njezino zdravstveno stanje zbog stalnih napadaja histerije, panike i plača, piše američki tabloid National Enquirer. 'Šuška' se kako je za takvo ponašanje kriva postporođajna depresija. Precijenila je svoje mogućnosti i povjerovala da nakon troje usvojene djece i rođene kćeri Shiloh može sve. No, dvomjesečni blizanci su se pokazali kao 'preveliki zalogaj' za glumicu. Blizak izvor tvrdi kako je nakon mnogih neprospavanih noći pozvala doktore jer je zabrinuta za zdravlje.
- Većinu vremena provodi u krevetu, ali ne spava. Ima malo energije i prisiljava se jesti jer mora dojiti. Plače i smije se kada za to uopće nema razloga. Svi se nadaju da će Angie popričati s nekim o tome kako se osjeća. Ona misli kako je Bradu puno lakše - rekao je izvor blizak paru. Iako Angelina proživljava teške trenutke, njezin nevjenčani suprug Brad Pitt (44) u Veneciji je izjavio kako za sljedeću godinu planiraju još dvoje djece. Larry King je priznao kako je i on jednom pao u depresiju.
- Što više znanja imate o svom problemu, to ćete ga prije riješiti. Nemojte se sramiti priznati da ste depresivni - rekao je Larry.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • user_28422 04.09.2008.

    Odjednom su svi protiv angie. Ona otkako je rodila blizance nije se pojavljivala u javnost,a mediji svašta pišu kao da im zive u kuči.Pa pustite ih na miru!

  • mateo4x4 04.09.2008.

    Sasvim dovoljno bi bilo da ima svoja dva blizanca... a ako voli djecu, mogla je napraviti posebni dom gdje će im druge osobe pomoći.... ipak toliko djece nije lako čuvati...

  • Kiki_09 04.09.2008.

    Inace to je isti onaj tabloid koji je nedavno objavio da je i Patric Swayze i Elizabeth Taylor na samrti, mislim izvor vam je za 10!

Komentiraj...
Vidi sve komentare