To je to što me zanima!

Deša se miri s ocem: Odluče ipak zajedno slaviti Badnjak

Zadovoljan ishodom događaja, Filip prati sretnog Tonka kući te zatraži njegov blagoslov – želi zaprositi Dešu. Dživo i Šiško pronalaze umornog, ali zdravog Andra
Vidi originalni članak

Filip donosi jelku u stan, no Deša odbija slaviti Božić. Filip shvaća da Deša ima traume od Božića, a Tonko mu otkriva zašto – on je napustio malu Dešu na Badnjak. Na Filipov nagovor, Tonko odlazi k Deši i moli je za oprost. Ona ga odbija, ali je naposljetku ipak slome njegove riječi te se odluči pomiriti s ocem i poziva ga da zajedno proslave Badnjak, što Tonko prihvaća. Zadovoljan ishodom događaja, Filip prati sretnog Tonka kući te zatraži njegov blagoslov – želi zaprositi Dešu. 

Dživo i Šiško pronalaze umornog, ali živog i zdravog Andra, koji se čitavo vrijeme krio s gerilcima. Andro isprva ne želi u Dubrovnik, jer osjeća kako se treba nastaviti boriti, ali mu Dživo očita bukvicu. Ne želi dopustiti da Adela pati. 

U međuvremenu, Adela sreće pijanog Načelnika i sve mu saspe u lice. Više ga se ne boji te ga odluči prijaviti zapovjedniku Martinoviću za ratno profiterstvo. 

Jana je nesretna jer shvaća da, iako su proveli noć zajedno, Maro i dalje nije njen. On ne može izbiti Juditu iz glave. Bijesan je na nju i sebe, a hladan prema Jani. Njih dvoje vraćaju se u Grad i dolaze „U slobode“, gdje Jana shvaća kako je Maro izbjegava i odluči se s njim suočiti. Doživljava slom ostavljene žene, optužuje ga kako ju je povrijedio, spavao s njom, a da nije prestao misliti na Juditu. Maro zna da je u pravu i osjeća silnu krivicu. Jana ga tjera iz sobe, neutješna je.

Nakon što je ozlijedila Rocca, skrivajući se u grmlju, Judita dočeka zoru. Taman kad pomisli da mu je pobjegla, Rocco je pronalazi na litici. Želeći zaštititi kćer, Maris se fizički sukobljava s Roccom koji pada niz liticu. Ne znajući je li preživio, Maris i Judita u potpunom šoku i panici bježe sa Šipana.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare