To je to što me zanima!

Detektiv Andy Sipowicz je na ljetovanju u Dubrovniku

Glumac koji se proslavio ulogom u televizijskoj seriji 'Njujorški plavci' trenutačno se s pratnjom nalazi na ljetovanju u Dubrovniku u Excelsioru
Vidi originalni članak

Dennis Franz, koji se proslavio ulogom detektiva Andyja Sipowicza u seriji 'Njujorški plavci', trenutačno se nalazi u Dubrovniku. Glumac se u društvu pratnje odmara u hotelu Excelsior, piše Slobodna Dalmacija. Tamo će navodno ostati sve do petka. Dennis je u karijeri igrao uloge čak 27 detektiva, a s ulogom Andyja nalazi se na 23. mjestu najvećih TV likova ikad.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • plavuša13 08.06.2010.

    A vala bas.2001 sam bila 10 dana u Dubrovniku.Nevjerojatno mi je bilo koliko zapustenosti a bogme i skupoce ima.Kad smo na stradunu sjeli da popijemo pice tragikomicno mi je bilo sto ako hoces u wc moras platit 2 kune,nema veze sto si gost tog bara.Uostalom imaju pravo ostali komentatori svaka cast Dubrovniku al nije sva nas obala tamo ima jos mjesta duz nase obale prekrasnih ako ne i ljepsih od Dubrovnika.

  • _lackovic_ 08.06.2010.

    a **bo vas više taj dubrovnik, ko da u hrvatskoj ne postoji drugo turističko i povijesno odredište osim njega. nije ni čudo da nam je turizam u banani, dubrovnik i pizza od 70 kn, to je sve što se nudi (tj. promovira).

  • Webeto 08.06.2010.

    Cool lik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare