To je to što me zanima!

Devetogodišnjakinja pjeva kao W. Houston u najboljim danima

Oduševila je članove žirija u showu 'Britain's Got Talent' kad je otpjevala 'And I Am Telling You I Am Not Going' koju je Jennifer Hudson pjevala u filmu 'Dreamgirls'
Vidi originalni članak

Kad je izašla na pozornicu bila je toliko sramežljiva da je jedva progovorila, no čim je počela pjevati svima je bilo jasno da glasom može bez problema konkurirati Diani Ross ili Whitney Houston u najboljim danima. Devetogodišnja Arisxandra Libantino žiri showa 'Britain's Got Talent' ostavila je bez teksta. 

- Imaš li ti zaista samo devet godina? Pjevaš bolje od svih kandidata koje imamo u showu - rekao je David Hasselhoff djevojčici. 

Djevojčica je pjevala pjesmu 'And I Am Telling You I Am Not Going' koju je Jennifer Hudson pjevala u filmu 'Dreamgirls'.

- Bila sam uvjerena da ćeš pjevati pjesmu 'Somewhere Over the Rainbow'. Glas koji imaš kao da ne dolazi iz tebe jer ne pjevaš kao djevojčica, nego kao prava diva - rekla joj je Amanda Holden.

Arisxandrin otac Aristotel (35) rekao je da njegova kći odmalena voli pjevati i da je već kao dijete pjevala pred ogledalom cijele dane. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • RegistryKiller_1 13.04.2011.

    Mala ima budučnost osiguranu.

  • draganalma 13.04.2011.

    nesto tu ne valja??!! ovaj zvuk mi nes nije onako prirodnog glasa al ajde ipak malena ima 9 god. pa joj ne zamjeram, ja nisam neka pjevacica, ali sluha imam.

  • Nixy 13.04.2011.

    Daj poslusajte malo na 0:38 hahahahah, ne pa nie fejk ^^

Komentiraj...
Vidi sve komentare