To je to što me zanima!

Dick Van Dyke (97) izgubio je kontrolu nad Lexusom i zabio se u ogradu jedne kuće u Malibuu

Ozljede su mu sanirali liječnici Hitne pomoći koji su stigli na mjesto sudara i nije bilo potrebe za odlaskom u bolnicu. Ozlijeđenog je glumca jedan prijatelj svojim automobilom odvezao kući.
Vidi originalni članak

Dick Van Dyke (97) zabio se svojim automobilom u ogradu jedne kuće u Malibuu nakon što mu je skupocjeni Lexus proklizao zbog mokre ceste, kako navodi Daily Mail.

Slavni glumac izgubio je kontrolu nad vozilom i zabio se u ogradu te u nesreći razbio nos, a možda zaradio i potres mozga.

VELIKI HUMANITARAC Dick Van Dyke (96) dokazuje ​​da ima zlatno srce: Kupovao je kapute i ostavljao potrebitima

Nesreća se dogodila u srijedu ujutro u Malibuu, a na mjesto udesa ubrzo je stigla policija te za volanom Lexusa LS 500 pronašla ozlijeđenog Van Dyka. Poznati komičar i zabavljač rekao je policiji da mu je auto proklizao zbog kiše.

Ozljede su mu sanirali liječnici Hitne pomoći koji su stigli na mjesto sudara i nije bilo potrebe za odlaskom u bolnicu. Ozlijeđenog je glumca jedan prijatelj svojim automobilom odvezao kući.

POGLEDAJTE VIDEO Dick Van Dyke (96) se razbacao po podiju sa suprugom (50)

Prema izvorima TMZ-a, Van Dyke prilikom sudara nije bio pod utjecajem alkohola ili lijekova. Ipak, zbog vozačeve poodmakle dobi, policija je zatražila da ponovno polaže vozački ispit.

Nesreća u srijedu dogodila se samo nekoliko tjedana nakon što je glumac kazao kako je njegova dosta mlađa supruga, 51-godišnja vizažistica Arlene Silver, razlog njegove dobre forme.

DICK NE ODUSTAJE Slavni glumac (95) pokazao da i starci mogu vježbati: 'Slušajte, morate se truditi i raditi na sebi'

Dick i Arlene vjenčali su se 2012., a par je otkrio da održava liniju zajedničkim pjevanjem i plesom.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • zvzmir 24.03.2023.

    Mladost - ludost.

  • mars7 23.03.2023.

    U 97 godini vozi to je opasno gube se refleksi vid

  • kojajeura 23.03.2023.

    Na mlado je proci ce

Komentiraj...
Vidi sve komentare