To je to što me zanima!

Diddy je najbogatiji hip-hop izvođač po Forbesovoj listi

Osnivač The Bad Boy Recordsa vodeći je na Forbesovoj listi sa zaradom od 50 milijuna dolara u proteklih 12 mjeseci. Jay Z je u godinu dana zaradio 43 milijuna $
Vidi originalni članak

Sean 'Diddy' Combs u ožujku ove godine proglašen najbogatijim  hip-hop izvođačem, a Forbes je njegov status i potvrdio. Osnivač The Bad Boy Recordsa vodeći je na Forbesovoj listi sa zaradom od 50 milijuna dolara u proteklih 12 mjeseci.

Iako je Jay Z tijekom prošle godine bio u vrhu najplaćenijih hip-hop zvijezda te je izdao novi album, i dalje ima za sedam milijuna dolara manju zaradu od Diddyja. Jay Z je inače zaradio i pet milijuna dolara u suradnji sa Samsungom zbog albuma "Magna Carta Holy Grail", koji je postao platinasti i prije nego što je objavljen.

U vrhu najplaćenijih hip-hop zvijezda je i dalje Dr. Dre, a odmah iza njega slijede Kanye West, Lil Wayne i Wiz Khalifa.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tratuljonac 20.12.2013.

    Zna napraviti lovu.Kao muzicar...jedino mu je hit kaj je uzel od Stinga i preradio.A i toga nebi bilo da mu je frend ostal ziv. " U najglupljeg seljaka navjeci krumpiri"

  • WOMANIZER 26.09.2013.

    ništa čudno, čovjek ima izdavačku kuću, svoju glazbu, liniju slušalica koje se odlično prodaju, vjerojatno su i najpoznatije.....s puno toga se bavi i zarada ne začuđuje!

  • Riorayz 26.09.2013.

    o ukusima se ne raspravlja očito ima ljudi koji ih slušaju pa su zato najplaćeniji, tebe nitko ne tjera da ih slušaš imas youtube pa si nađi glazbu koja ti odgovara

Komentiraj...
Vidi sve komentare