To je to što me zanima!

Dikan je zbog zapletaja crijeva morao ići na hitnu operacijiu

Operacija na 70-godišnjem poduzetniku još je u tijeku, donosi Jutarnji list. Josipu Radeljaku pozlilo je pa su ga hitno prebacili na Kliniku za kirurgiju KBC-a Zagreb
Vidi originalni članak

Pozlilo mu je u utorak poslijepodne pa su ga hitno prebacili na Kliniku za kirurgiju KBC-a Zagreb, donosi Jutarnji listJosip Radeljak Dikan završio je na hitnoj operaciji zbog zapletaja crijeva. Operacija na 70-godišnjem poduzetniku još je u tijeku. 

Više nego po poslovnim pothvatima, Radeljak je poznat po svojim ljubavnim vezama. Zadnja u nizu ljepotica s kojom je bio bila je Dolores Lambaša koja je nedavno preminula u prometnoj nesreći. Prije nje bio je s Vlatkom Pokos. Njihov prekid pratila su prepucavanja i 'blaćenje' u medijima. Iz braka s pokojnom Enom Begović ima kćerkicu Lanu (14). Prije Ene bio je s jednom od najpopularnijih glumica bivše Jugoslavije, Desankom Bebom Lončar (70) s kojom ima sina Lea (31). 

Više o bolesti 

Ileus (intestinalna okluzija) je bolest koju karakterizira prekid prolaska fekalnih tvari kroz crijevni kanal. To je teška i opasna bolest, koju treba brzo dijagnosticirati i liječiti, jer u suprotnom može doći i do smrti pacijenta.

Izvorni članak pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 124

  • Hurem2 28.11.2013.

    odgovor-Rozizi. pitate me zasto bi objavili vjest da je moja teta imala zapletaj crijeva. Odgovor glasi, zato sto je i ona osoba i necija majka isto kao i Dikan neciji sin i neciji otac. u vbolesti i smrti svi smo jednaki.Razlika je sto nismo svi poznati a bolesti se zovu istim imenom

  • ParlevuFranse 27.11.2013.

    Jesu li mu skratili crevce? Navodno je vec dvije godine zacepljen.

  • MarijaJurić 27.11.2013.

    želim mu brz oporavak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare