To je to što me zanima!

Dikan tražio DNK analizu nakon Vlatkinog pobačaja?

Vlatka otkriva kako je planirala dijete s Željkom Radolfijem. Već se savjetovala s odvjetnicima zbog tužbe protiv bolnice zbog otkrivanja tajne
Vidi originalni članak

Vlatka Pokos (37) priznala je da je nakon pobačaja počela posjećivati psihologa. Duboko ju je pogodilo što je osobna informacija došla u medije. Sigurna je da je vijest ‘iscuriti’ mogla samo iz bolnice Sveti Duh. Tijekom intervjua, koji je Vlatka Pokos dala Mirjani Hrgi, novinarka je pitala je li istina da je Josip Radeljak tražio DNK analizu nakon pobačaja.
- Ne znam ništa o tome, takav zahtjev je besmislen - kaže Vlatka. Dijete je planirala sa dečkom Željkom Radolfijem. S Dikanom bebu nije nikada imala jer je želja postojala samo s njene strane.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • entoni 24.11.2007.

    Hacker-ri opet dobar komentar, bez tvog komentara nema ravnoteže, svi su zaboravili na ostalo osoblje i pacjente bar svi vole tračati i veseliti se tuđoj nevolji, taman ginekolog nema pametnijeg posla nego pričati o pacjentima !

  • FAM 17.11.2007.

    On nije normalan....................................................................... a nije ni ona... :-)

  • muskarac 17.11.2007.

    ko je ovde lud? Dikan? Vlatka? ili mi koji sve to čitamo??? PS pozdrav bronx77 i hackeru, mislim da je vrime da va2 odete na kavicu, haha, nasmijete me redovito

Komentiraj...
Vidi sve komentare