To je to što me zanima!

Dilaver prijeti pištoljem Sili u bolnici, Boran spasi nju i sina

Dilaver odluči izvršiti presudu, no Boran na vrijeme spasi Silu i sina Bedirhana. No Dilaverova srdžba zbog želje za osvetom brata sve više raste pa smišlja podli plan
Vidi originalni članak

Dželila se dokopaju Dilaverovi ljudi. Boran je zabrinut. Dilaver odlazi u posjet Sili i Bedirhanu. Njezin život je u velikoj opasnosti jer joj Dilaver zaprijeti pištoljem i odluči izvršiti presudu. Međutim, Boran stigne na vrijeme u bolnicu te spasi Silu i svog sina Bedirhana kojeg konačno primi u naručje. Sila se vraća kući, ali nije dobrodošla jer je smatraju krivom za nemile događaje koji su se odvili. Tek je rodila te u Boranovoj odsutnosti nastoji ostati na nogama zbog čega postaje laka meta za one koji je ne žele prihvatiti.

S druge strane je Dilaver, čija srdžba zbog želje za osvetom brata sve više raste. Smišlja podli plan koji će mu pružiti zadovoljštinu. Džihan se oporavio od ranjavanja, a Esma mu dolazi u posjet. Ksever počinje prihvaćati Bedirhana.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Halo Bing, kako brat 20.02.2013.

    Pa kaj nas nije Turad dost terorizirala? Neke manje, a bog i bogme susede nam s istoka i 500 godina. Onda su sami došli bez poziva, a sad si ih sami vućemo. Jedina korist od njihovih sapunjara je to kaj su nas podsjetili na svoju kuhinju, koja je i više nek dobra. Bar meni. A i auti za sirotinju tam proizvedeni, ko moj Fiat Fiorino su dost dobri!

  • HarisPeštalić 19.02.2013.

    Veoma zanimljivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare