To je to što me zanima!

Diler pronašao Whitney u kadi i počistio tragove 'koke' u sobi?

Policija još istražuje okolnosti smrti pjevačice. Prije njihova dolaska Whitneyin diler navodno je počistio sobu. Bobbyjeva sestra tvrdi da je diler Ray J, dečko pjevačice
Vidi originalni članak

U izvještaju mrtvozornika stoji da je pokojna pjevačica konzumirala kokain neposredno prije nego se utopila u kadi. Službeni uzrok smrti je utapanje, no nagađa se da se pjevačica onesvijestila od previše kokaina, lijekova i alkohola te doživjela infarkt i zatim se utopila u kadi. 

Izvori bliski pjevačici za internetski portal TMZ otkrili su da je Whitneyin diler počistio hotelsku sobu prije nego je došla policija te da zbog toga nije bilo tragova kokaina kad su radili očevid. Diler koji je Whitney konstantno dobavljao drogu iz sobe je odnio plahte s kreveta i sve ostalo za što je mislio da bi na sebi moglo imati tragove kokaina. Navodno ju je upravo diler pronašao mrtvu u kadi. 

Strani mediji pisali su da je 'čistač' bio Whitneyin dečko, reper Ray J (30). Leolah Brown, sestra Whitneyina bivšeg muža Bobbyja Browna (43) , u showu 'Dr Drew' rekla je da je Ray Whitney nabavljao kokain. Ray tvrdi da su to izmišljotine, da nije ni znao da Whitney 'šmrče' kokain te da je u vrijeme njene smrti bio u San Diegu i da ima svjedoke i dokaze koji će to potvrditi. 

Policija još istražuje smrt pjevačice, a zbog novih saznanja sumnjaju da je netko 'petljao' s dokazima kako bi prikrio okolnosti  u kojima je Houston preminula. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • dea333 24.03.2012.

    evo vako uvik kad neka slavna osoba premine novinari izmišljaju neke mračne,sapuničaste okolnosti koje su tu osobu ubile.prestrašno!

  • SKY1 24.03.2012.

    Pustite više da žena počiva u miru!

  • Mutschki Djubrivoj 24.03.2012.

    Nije počistio već pošmrkao

Komentiraj...
Vidi sve komentare