To je to što me zanima!

Dina osvaja Miss fotogeničnosti kojoj se nije pametno zamjeriti

'LJUBAV JE NA SELU' Atraktivna Gabrijela studira cestovni promet, a radi kao promotorica disko klubova. U slobodno vrijeme trenira karate, K1, gimnastiku i akrobatski rock'n'roll
Vidi originalni članak

Farmer Dino u sinoćnjoj emisiji dobio je pismo od Marijane u kojem je pisalo da mu šalje iznenađenje. Dino je tako otišao na željeznički kolodvor, a ondje ga je čekala zgodna brineta Gabrijela Domenika Marijanović iz Slavonskog Broda.

- Kada sam vidio Gabrijelu, prvo sam vidio duge nokte i kratku suknju. Iako sam protiv toga na farmi, i druge su djevojke tako došle pa ću joj oprostiti - kazao je Dino.

Atraktivna brineta ima 24 godine i dolazi iz Slavonskog Broda, ali živi u Rijeci. Studentica je cestovnog prometa i radi kao promotorica disko klubova. U slobodno vrijeme trenira karate, K1, gimnastiku i akrobatski rock'n'roll, piše RTL.

Baš kao i Dino, Gabrijela je velika zaljubljenica u brze automobile i motore, a 2009. na Izboru za Miss Brodsko-posavske županije osvojila je titulu Miss fotogeničnosti. Gabrijeli je bitno da njezin partner nema problema s egom te da ima cilj u životu.

Hoće li osvojiti Dina? Doznajte u novim nastavcima showa 'Ljubav je na selu'.

Pogledajte drugu epizodu VideoStara:

Idi na 24sata

Komentari 51

  • StjepanValjak 26.10.2016.

    Treba to dignuti u akrobatskom rock and rolu

  • 26.10.2016.

    Za madrac dušu dala.

  • JerkoKC 26.10.2016.

    A jesu je Bosanke krivo gledale.Da pogled ubija,bila bi mrtva u prvoj sekundi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare