To je to što me zanima!

Grubnić 'razvalio' u dvoboju po treći put: Davor i Tina su ispali

U plesnom dvoboju našli su se Marko Grubnić i Ela Vuković te Davor Garić i Tina Walme jer su imali najmanje glasova. Za zadatak parovi su morali otplesati jive...
Vidi originalni članak

U petoj epizodi  'Ples sa zvijezdama' preostali natjecatelji odmjerit će snage, a par s najmanje glasova publike napustit će show. Prošle nedjelje to su bili Ecija Ojdanić i Marko Šapina. Večerašnja tema je put oko svijeta, a osam parova 'posjetit' će Francusku, Italiju, Kubu i brojne druge zemlje. 

Plesače večeras ocjenjuje stručni žiri koji se sastoji od baletnog plesača, pedagoga i koreografa Dinka Bogdanića , primabalerine i baletne pedagoginje Almire Osmanović, profesionalnog plesača i trenera hrvatske plesne reprezentacije Nicolasa Quesnoita te profesionalne plesačice Tamare Despot.

Prvi par na pozornici su Ivan Šarić i Paula Jeričević koji plešu slow fox, a svojom izvedbom su posjetili Francusku. Zaručnica Korana Gvozdić glasno je navijala iz publike. 

- Plesao si kao pravi Francuz, kao pravi leptirić - poručila je Paula svojem partneru. 

- Kostimografija, svaka čast. Izgledali ste kao prave lutkice iz Pariza. Samo da si imao ogrlicu s češnjakom oko vrata - našalio se Nicolas te rekao Ivanu da je trebao imati više dizanja u plesnoj točki, tako da je u jednom trenutku podsjećalo na tango. 

- Ivan, mislim da si plesao najlošiji do sada. Slow fox je najteži ples. Falilo je prsti - peta pokreta - komentirao je Dinko, a Tamara je poručila Ivanu kako mu odlično stoje visoke hlače. Paula i Ivan su za svoju izvedbu osvojili 26 bodova. 

Sljedeći su na pozornicu nastupili Davor Garić i Valentina (Tina) Walme koji su nam predstavili tursku verziju sambe. 

- Plesom ste me vrlo očarali. Više sam gledao vas Valentina, nego Davora, ali što ću. Davore, malo mi je tvoja izvedba bila nejasna - komentirao je Dinko. 

 bodova- Ja bi s tobom nešto zaplesala u četiri ujutro u Turskoj kad se zatvara klub - našalila se Tamara te dodala kako su sve Davorove plesne manjkavosti odlično zapakirali. S tim se složila i Almira koja mu je poručila da iz epizode u epizodu napreduje. Davor i Valentina su za svoj ples osvojili 26 bodova. 

Treći par koji je predstavio Italiju su Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić koji su se također okušali u slow foxu. 

- Smatram te gracioznom plesačicom. Očekujem od tebe puno više. Cijelo ste vrijeme vukli petu, a ne prste - izjavila je Tamara. 

- Glazba je toliko veličanstvena, vi stvarno morate bit vrhunski plesači. Želimo više i više - komentirao je Nicolas, a Dinko ih je pohvalio na lijepoj izvedbi.

- Neizmjerno sam sretna što imam Damira za partnera - zahvalila je Josipa partneru. Josipa i Damir su za talijanski slow fox osvojili 29 bodova. 

Damir Kedžo i njegova partnerica Helena Janjušević otputovali su u Sjedinjene Američke Države gdje su izveli jive. 

- Ja nju ne mogu prestati gledati - rekao je Damir svojoj partnerici Heleni. 

- Bilo je vrlo energično i dobro u ritmu. No kikovi su nedovoljno ispruženi i nedovoljno čvrsti. Da si jeo pizzu s malo više salate možda bi sad bilo lakše - našalila se Almira te zaključila kako je njihova koreografija bila energična i dobra. 

- Znate dići atmosferu tu u studiju, to se osjeti. Sve u svemu imate taj kaubojski izgled, a to baš za jive nije dobro - komentirao je Nicolas. 

- Nije mi se piškilo, to je zapravo najveći problem. Helena mi je rekla da moram izgledati kao da mi se piški  - izjavio je Damir koji je za jive s Helenom osvojio 26 bodova. 

Treći par koji je večeras otplesao slow fox su Slavko Sobin i Gabrijela Pilić, no oni su otputovali na Santorini u Grčku. Glumac Sobin čak je na početku i zasvirao violinu. 

- Večeras ste bili uobičajeno jako dobri. Stvarno si multi talent - sviraš, plešeš i glumiš - izjavio je Nicolas te im poručio kako je jako zadovoljan s njima. 

- Jako lijepo sviraš i jako lijepo plešeš - komentirao je Dinko.

- Ovo je bila jedna baš dobra začinjena grčka salata u kojoj sam baš uživala - komentirala je Almira. Par je za sad dobio najveću ocjenu žirija - 35 bodova, a ujedno su pokupili i najviše bodova od publike. 

Sljedeći na pozornici su Sonja Kovač i Gordan Vogleš koji predstavljaju Veliku Britaniju s jiveom. 

- Jive je kondicijski ubojica - komentirala je Sonja, a Tamara joj je poručila da je dobro to napravila. 

- Jako, jako dobro. Budite zadovoljni - nadovezao se Nicolas. Par je osvojio 32 boda. 

Pretposljednji par na pozornicu donio je dašak Kube u strastvenoj rumbi, a to su Marko Grubnić i Ela Vuković. 

- Imao si osmice u bokovima i baš ti ovi latinoamerički plesovi pašu. Sjeli su ti. Imao si dobar odnos s partnericom i vrlo si siguran kao partner - komentirala je Almira. 

- Odličan ti je styling - pohvalio ga je Nicolas, na što je stilist rekao kako su imali malu kriznu situaciju, no uspjeli su spasiti stvari. 

- Bilo je strastveno. Ela izvukla si iz Marka kubansku koncentraciju - rekao je Dinko. Marko i Ela osvojili su 30 bodova. 

Šećer na kraju dolaze Viktorija Đonlić Rađa Marko Mrkić koji su prezentirali cha cha cha na ruski način.

- Prepala sam se da će te ostati u okrutnosti ovih ruskih vojnika. Dobro je da ste malo cugnuli votke - našalila se Almira te priznala kako je uživala u pokretima Viktorije. 

- Uživao sam u nogama. Jako si lijepo prezentirala svoje noge. Nikad nisam plesao ruski cha cha cha. U svakom slučaju, odlično ste to odradili. Sve sam elemente sam prepoznao - komentirao je Nicolas. Par je osvojio 34 boda i time su se približili Slavku i Gabrijeli te zauzeli drugo mjesto. 

U plesnom dvoboju našli su se Marko Grubnić i Ela Vuković te Davor Garić i Valentina Walme jer su imali najmanje glasova publike. Za zadatak parovi su morali otplesati jive. Žiri je jednoglasno odlučio kako dalje idu Marko i Ela. 

- Manje je više - komentirala je Tamara te dodala kako joj se činilo da se radi o uvježbanom plesu. 

NE VOLE NIKOGA OSIM SEBE: Ovi horoskopski znakovi su najveći egomanijaci i svi ih preziru

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Vaga25 15.04.2019.

    Ljuti me ovo favoriziranje Marka od strane žirija, jer kako to inače nazvati.... Ne znam uspije li netko uloviti one postotke koji na kraju emisije pokazuju kako smo mi gledatelji glasali? Od kako pratim, već 2 puta za redom Marko i Ela imaju najmanji broj naših glasova, dok prvi idući ima dva puta više... pa kojim pravom to žiri ignorira, a vjerujem da znaju kao i voditelji? Pa zar ne tvrde da je važniji glas nas gledatelja? I još jedno .... Davoru i Tini zamjeraju da nije improvizacija ... pa pobogu, da bi znali ikakav ples otplesati, moraju ga naučiti, tj UVJEŽBATI ..... stvarno glupi izgovor.

  • 15.04.2019.

    Zar je stvarno moguce da bas nitko ne zna kako se izgovara ime ovog covjeka - pa za Boga miloga, zasto mu ne izgovarate ime onda NiColaS ako vec izgovarate kako se pise! Ne postoji NiKolaSSSS, postoji samo Nikola, ja sam sigurna da je to ponovio million puta...i opet vi NikolaSSS. .. -.-"

  • Maki22 15.04.2019.

    Razvalio je kako njega Mudrinić razvali!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare