To je to što me zanima!

Dion u zadnjem desetljeću zaradila 3,7 milijardi kuna

Po listi najplaćenijih glazbenika desetljeća, Celine Dion je zauzela vodeće mjesto. Prate ju Kenny Chesney, Beatlesi, Rolling Stonesi, Britney i drugi
Vidi originalni članak

Kanadska pjevačica sa zaradom od oko 3,7 milijardi kuna najplaćenija je glazbenica prošlog desetljeća. Celine Dion (41) svoje bogatstvo duguje velikoj prodaji albuma i skupim gažama. Navodno je zaradila 500 milijuna kuna u petogodišnjim nastupima u Colosseum Ceasare Palaceu u Las Vegasu. Odmah iza nje po zaradi je Kenny Chesney koji je zaradio 25 tisuća kuna manje. Treći je Dave Matthews Band sa zaradom od 3,6 milijardi kuna. Na četvrtome mjestu su Beatlesi sa 3,1 milijardom kuna. U2 je zaradio 3 milijarde kuna i time dospio na šesto mjesto. Toby Keith je zaradio 2,9 milijardi kuna, a Rolling Stonesi 2, 8 milijardi kuna. Na poslijednjem mjestu je Britney Spears koja 'teži' 2, 4 milijardi kuna. U navedene zarade nije uračunat prihod koji su glazbenici zaradili gostovanjima u showovima,  te preko internetskih portala.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zed_zed 20.01.2010.

    celine dion je pravi profesionalac - pjevala je u las vegasu 5 dana u tjednu i tako 4 godine. ne želim omalovažavati ostale glazbenike - ali kapa dole.

  • Lady Taky 19.01.2010.

    jbt na jednom kraju svijeta umiru od gladi a na drugom od objesti neznaju šta bi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare