To je to što me zanima!

Dirnulo ga je pismo: Obitelj iz Zadra jedva čeka Djeda Mraza

Djed Mraz već glanca svoj terenac Mitsubishi, pun darova, kako bi se spreman mogao uputiti prema Dalmaciji i nastaviti svoju turneju u veselom raspoloženju
Vidi originalni članak

U pet gradova posjetit će obitelji i vrtić te sve one čija su ga se pisma dojmila i koje je poželio razveseliti darovima. U Karlovcu je već bio, a sad je na red došao Zadar. Ondje s obitelji živi Blaženka Batur. U njezino ime pismo Djedu Mrazu poslao je nećak Alen.

- Živim u Zagrebu, ali želim da odeš k mojim sestričnama i bratićima u Zadar. Volim ih najviše na svijetu i sve su mi u životu, a kako se ne viđamo svaki dan, vjerojatno nećemo biti skupa ni za Božić. Htio bih im ga preko tebe uljepšati, da ga pamte cijeli život - napisao je skromni Alen. 

Osim obitelji Batur, Djedica će darove dati i prolaznicima na rivi. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • SrbijanacDeluxe 07.12.2015.

    Kako vas nije sram primati darove iako ih niste zaslužili i još k tome od nepoznatog bradonje? Kupite si sami ono što vam treba.

  • ujo66 07.12.2015.

    Dok cijela Hrvatska pred božićne blagdane dočekuje Sv. Nikolu i malog Isusa . 24 sata hr dočekiva djeda Mraza koji u Hrvatskoj zemlji sa 95% katolika nikada nije postojao izuzev kod one djece kojima su roditelji u totalitarnom režimu komunizma strogo zabranjivali riječ Božić.

  • killthesnake 07.12.2015.

    nadam se da porezna češlja ovakve reklame koje najvj. placaju na crno !prikrivena reklama terenca .

Komentiraj...
Vidi sve komentare