To je to što me zanima!

Dirnuta: Jolie nije mogla sakriti suzu kad je stigla u Potočare

Razgovor s članicama udruge 'Majke Srebrenice' i fotografije postavljene u Spomen sobi u Potočarima toliko su je dirnuli da je plakala. U Potočarima je položila vijenac
Vidi originalni članak

Holivudska glumica u četvrtak je sletjela na Sarajevski aerodrom u pratnji Williama Haguea (53), britanskog ministra vanjskih poslova. U petak ujutro srela se s članovima Predsjedništva BiH. Angelina Joli e (38) i Hague prisustvovali su konferenciji 'Prevencija seksualnog nasilja u sukobima - osnaživanje uloge sigurnosnih snaga u operacijama podrške mira', donosi Dnevni avaz .

- Ova je regija prošla kroz užasan rat i za mnoge je međunarodna pomoć stigla prekasno. Znam da vas to boli. Silovanje je jedan od najgorih zločina protiv civila. Vaša misija kao mirovnjaka je da to spriječite. Zaštita tih ljudi zavisit će o vama. Zahvaljujući vama žrtve će moći tražiti pravdu. Nadam se da će vam ovo biti inspiracija kao što je bila i meni - rekla je glumica u Domu Oružanih snaga BiH u Sarajevu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumica i ministar iz Sarajeva su helikopterom krenuli u Srebrenicu . Sletjeli su nedaleko od Memorijalnog centra Potočari . Tamo je Angie razgovarala s predstavnicama Udruženja 'Majke Srebrenice'. Razgovor i fotografije postavljene u Spomen-sobi u Potočarima toliko su je dirnuli da je plakala. U Memorijalnom centru položila je vijenac.

Idi na 24sata

Komentari 251

  • ankastazio 29.03.2014.

    ženska ipo, svaka joj čast, moj naklon prvoj dami svita

  • Ahileja 29.03.2014.

    Pohvalno je da Angelina pokazuje interes za ljude koje su unesrećili ratovi na ovim prostorima.

  • imam svoj komentar 29.03.2014.

    ,..ovako emotivna ,izgleda mi ko marija magdalena, he he he,..:):),

Komentiraj...
Vidi sve komentare