To je to što me zanima!

Diskusija: Hoće li Severina imati i pravo vjenčanje?

Da li joj njen status zvijezde pomaže ili odmaže u pronalasku ljubavi? Mislite li da Severinine veze pucaju jer su joj dečki ljubomorni na Bregovića?
Vidi originalni članak

Najpopularnija hrvatska pjevačica promociju svog posljednjeg albuma "Zdravo, Marijo" pretvorila je glamurozno vjenčanje. U zagrebačkom restoranu Okrugljak ona je bila u vjenčanici, Goran Bregović glumio je kuma, a mladoženje nije bilo nigdje. Je li 36-godišnja Severina ovakvom promocijom htjela reći da joj nešto nedostaje u životu? Mislite li da je pjevačica osjetila potrebu za stvaranjem obitelji? Traži li ona novu ljubav nakon što je prekinula vezu s mladim poduzetnikom Matom Čuljkom? Smeta li joj njena medijska eksponiranost u izgradnji kvalitetne ljubavne veze? Tjeraju li mediji potencijalne ženike od Severine? Treba li ona naći nekog tko je već poznat ili je moguće da pronađe sreću s nekim tko nije 'zvijezda'? Tko bi po vama bio 'savršen Severinin muž'?

Idi na 24sata

Komentari 28

  • user_25877 23.05.2008.

    ok viki....ovo me je fakat potaklo na razmisljanje crkve su uzas,nisam mogla virovat da tako svasta rade ovo je boze sacuvaj.....al bog im sigurno nece dopustit da nastave vako bar jos dugo nece.....pozzz vikiju i svima koji se slazu samnom

  • exessive 22.05.2008.

    ta mi zenska vec ide na kurac fakat pretjeruje sa svima... dabogda je neko zaklao na vjencanju vec mi fakat ide na kurac nek ju zagute krunicom

  • viki19x2 21.05.2008.

    Hvala ti lan@:)) Moram primjetiti da je i svako tvoje slovo istinito. Ok, u svakom kukolju se nađe i koje žito, ali to je jako rijetko;-).

Komentiraj...
Vidi sve komentare