To je to što me zanima!

Diskusija: Osvećuje li se Višnjić ili želi biti otac?

Nakon što je iznenada odlučio priznati malu Lanu Lourdes, Višnjić je Mireli poslao socijalnu službu. Da li je moguće da sada želi biti otac djevojčici?
Vidi originalni članak

Goran Višnjić i Mirela Rupić upoznali su se još kao osnovnoškolci. Od tada pa sve do prošloga ljeta, kad je Mirela zatrudnjela, nisu se vidjeli niti bili u kontaktu. Na ljeto 2006. godine zajedno su proveli noć. Devet mjeseci kasnije rodila se Lana Lourdes. Višnjić nije htio priznati da je njezin otac, pa je Mirela na zagrebačkom Općinskom sudu podnijela zahtjev za utvrđivanjem očinstva. Višnjić je pokušao sve učiniti kako bi izbjegao testiranje. Potom je iznenada, osam mjeseci od rođenja djevojčice, priznao očinstvo. Preko svojeg odvjetnika Marijana Hanžekovića zatražio je i pravo na viđanje Lane Lourdes iako je prije govorio da ju neće viđati i ako se dokaže da je njegovo dijete. Pristao je plaćati alimentaciju od 9000 kuna na mjesec. Nakon svega, Višnjićev odvjetnik prijavio je Mirelu dječjoj pravobraniteljici jer je djete izložila javnosti, iako se Višnjić par tjedana ranije slikao s posvojenim sinom Tinom. Osvećuje li se Goran Mireli jer ga je 'prisilila' da prizna Lanu Lourdes i jer mu je poljuljala savršeni imidž uspješnog glumca? Želi li joj samo zagorčati život? Nakon izjava da je Lanu začeo pijan te da se ne sjeća svih detalja iz te noći, je li je moguće da Višnjić želi odgajati djevojčicu sa suprugom Ivanom i oduzeti ju majci?

Idi na 24sata

Komentari 28

  • udrugabu 16.12.2007.

    ..arisa, stvarno lupetaš gluposti..ako nisi znala Goran i Mirela su išli zajedno u Osnovnu školu i to je podatak koji je u cijeloj priči najvažniji, a uporno se prešućuje..napraviti takvo što osobi iz djetinstva i nakon toga raditi ovo što radi Višnjić je dno dna..ali zna se da bi Višnjićev vrhunac bez Prdoljakova prijatelja Branka Lustiga(moćnog Holyvudskog producenta) bila uloga Hamleta u Mrduši donjoj u Šibenskom narodnom kazalištu..

  • krizantema 16.12.2007.

    eeeee.....sad bi oni oboje bili i ebeni i nevini.......jedino mi male zao.......

  • majana 16.12.2007.

    \"ako izraste u dovoljno pristojnu osobu...viđat ću je\"- čovjek je jadan koliko to neko tko hoda na dvije noge može biti. Mislim, žena je definitivno falila kada je tu jadnu djevojčicu izložila medijima. I bila sa oženjenim čovjekom. To su njene pogreške. Ali da Višnjić priča bolesti kojih smo se naslušali samo da bi tata Vrdoljak bio zadovoljan...E to, ili si malouman ili totalno jadan. A i on tako brižan se sa njihovim sinom Tinom slikao po novinama. On i tisuće drugih slavnih budala koje misle da je to ok. Pijan, ne zna ni što se dogodilo, ni je li dijete njegovo, pomaže joj kao što pomaže i udruge za zaštitu životinja...Pa koji sud bi takvom dao skrbništvo?? Osim ovih naših gdje tata Vrdoljak može urgirati. Ma jadna osoba. Netko je lijepo rekao: velik glumac (pa hajde ako baš hoćete) ali maaaali, maaaali čovjek.

Komentiraj...
Vidi sve komentare