To je to što me zanima!

Divlja maca: Elisabetta plesala u tajicama i dekoltiranoj majici

Clooneyeva djevojka Elisabetta Canalis publiku je osvojila plesom, muškarci su je obasuli ružama. Suradnici smatraju da joj je slava udarila u glavu i da je razmažena
Vidi originalni članak

Belen Rodriguez zaposlenica je kakvu bi svaki šef poželio. Nikad nije zakasnila na probu, poslušna je i marljiva, pohvalio je Gianni Morandi (66) 25-godišnju argentinsku manekenku. Pop pjevač i zabavljač s Belen i Elisabettom Canalis (32) vodi ovogodišnji festival talijanske kancone Sanremo. Canalis je navodno 'poludjela' od ljubomore jer je kolegama i publici draža njezina mlađa kolegica. Kako bi je zasjenila, planira obaviti ekskluzivni intervju s glumačkom legendom Robertom de Nirom (67), a u utorak je publiku oduševila zavodljivim plesom u tajicama i dekoltiranoj majici. Publika iz prvih redova, većinom muška, obasula ju je crvenim ružama.

- Ponaša se poput razmažene dive, pa divlja ako sve nije po njezinom. Očito joj je veza s Georgeom Clooneyem udarila u glavu - otkrili su suradnici.

Clooneyu se ne žuri sa svadbom

Američki glumac i talijanska glumica te voditeljica u vezi su od 2009. Clooney (49) lani je upoznao Elisabettine roditelje, ali kaže kako mu vjenčanje nije prioritet. Prije veze s glumcem bila je s nogometašem Christianom Vierijem (37) i pjevačem Simonom Webbeom (31).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • lollypop_1 16.02.2011.

    Al canalisica je stvarno vrhunska roba!

Komentiraj...
Vidi sve komentare