To je to što me zanima!

Divlja zabava: Rihanna i Cara milovale su se u striptiz klubu

Pjevačica i manekenka večer su provele u milovanju i promatranju ljepotica koje su se svlačile. Nedavno su tulumarile na velikoj jahti i potrošile 4,3 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Pjevačica i engleska manekenka postale su nerazdvojne. Rihanna (25) i Cara Delevingne (20) novo prijateljstvo okrunile su zabavom u londonskom striptiz-klubu. Večer su provele u milovanju i promatranju ljepotica koje su se svlačile pred njima. Glazbenica s Barbadosa zavela je i repericu Nicki Minaj (30), koja ju je očarala svojom velikom stražnjicom i grudima.

Razuzdane prijateljice tulumarile su nedavno na velikoj jahti na čije su iznajmljivanje potrošile 300.000 funti dok su za hranu u restoranu i izlaske u noćnim klubovima ostavile dodatnih 200.000 funti što ih je ukupno stajalo 4,3 milijuna kuna.

Cara, koju mnogi zovu nasljednicom Kate Moss (39), još nije komentirala vrećicu s bijelim prahom koja joj je ispala na ulazu u zgradu nakon što se vraćala s Met Gala večeri u New Yorku. Manekenka ne odustaje od buntovnog imidža pa je tako nedavno na Instagramu objavila fotografiju poljupca s glumicom Siennom Miller (31).

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nata callahan 22.07.2013.

    evo dvije kandidatkinje za "klub 27"

  • kung fu panda 22.07.2013.

    hajde curke na liječenje dok se niste završile 2 metra ispod zemlje

  • Mare__1 22.07.2013.

    Znači .. što više ekscesa , to si poznatiji . Žalosno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare