To je to što me zanima!

Dizajneri ukrašavali jelke koje idu na humanitarnu aukciju

Neke sam ukrase izradila sama, a neke i kupila. Volim Božić i tih dana imam okićenu jelku u svakom prostoru u kojemu radim osim u stanu, rekla je Dojčinović
Vidi originalni članak

Deset hrvatskih dizajnera okitilo je sinoć u West Gateu božićne jelke. Bit će to dio izložbe Designers Christmas Trees poznatih dizajnera i dizajnerica koja traje do 6. siječnja. Potom će jelke biti ponuđene na aukciji, a sav prihod od prodaje donirat će se u humanitarne svrhe.

Ivan Alduk, Aleksandra Dojčinović, Twins by Begović & Štimac, Sonja Lamut, Sovilj, Lokomotiva, KLISAB, Etna Maar, Ana Marija Ricov i Krie Design premjestili su glamur s modnih pista na prostran izložbeni prostor West Gatea i uživali u kićenju.

- Neke sam ukrase izradila sama, a neke i kupila. Volim Božić i tih dana imam okićenu jelku u svakom prostoru u kojemu radim osim u stanu. Doma posvuda bude božićnih ukrasa  i neizostavna Badnja večer koju spremam obitelji ­- rekla je Aleksandra Dojčinović.

Uz božićne jelke u dizajnerskom ruhu, svi posjetitelji West Gatea moći će osvojiti vrijedne nagrade. Najveći shopping centar u Hrvatskoj već šest godina posjetiteljima nudi jedinstveno shopping iskustvo. Tako ih i ove blagdane osim brojnih pogodnosti i velikog izbora darova očekuje i dašak glamura.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Cukrena 02.12.2015.

    Tek 6-og siječnja idu na aukciju? Kome treba jelka poslije tog datuma?

Komentiraj...
Vidi sve komentare