To je to što me zanima!

Dizajnerica Ivančica Pahor plakala na promociji torbi

Modnu dizajnericu je rasplakala pjesma "Beautiful Maria". Tvrdi kako nije nesretna u ljubavi. Bivša Miss Universe I. Delač pojavila se vitkija no ikad
Vidi originalni članak

U Galkovoj trgovini u Zagrebu plesni parovi promovirali su njihovu novu kolekciju torbi. Na pjesmu "Beautiful Maria" iz filma "Kraljevi mamba" dizajnerici Ivančici Pahor oči su se napunile suzama. Brzo ih je prebrisala rukom prije nego joj se šminka razmazala.
- Ne, nije nesretna ljubav. Mi umjetnici jako smo emotivni - rekla je Ivančica tvrdeći da je sretno zaljubljena. Društvo joj je pravila bivša Miss Universe Ivana Delač, vitkija no ikad.
- Imam premalo kila na svoju visinu 177 cm. Imam nepunih 55 kila. Toliko nisam imala ni kad sam bila misica. Ne znam u čemu je stvar. Nisam namjerno smršavjela. Jedem ali mi se ne prima. No normalno se osjećam - rekla je Ivana. Aleksandra Grdić na promociju je sa sobom povela psa, maltezera Flyja.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kratki 41 30.03.2021.

    Neznam ja ko si ti LEILA,ali znam ko je Ivančica Pahor inteligentna,prekrasna,obrazovana jaka žena koja govori 4 ili 5 jezika i da ne nabrajam sve kvalitete te žene i divna majka.Imao sam sreću pa sam ju upoznao i samim tim se osječam bogatim i želim joj sreću cijelog svijeta ko i cijeloj njezinoj obitelji i svima koji su joj dragi.Lp

  • cinderella 14.04.2010.

    ova Delačeva nije vitka,već anoreksična-to je bitna razlika!

  • LEILA 14.04.2010.

    MI UMJETNICI-jake umjetnice,nezna se koja je veca........um......ca

Komentiraj...
Vidi sve komentare