To je to što me zanima!

'Dizajniram noćne lampe, a o braku i djeci ni ne razmišljam'

POVRATAK NA PISTU Ivana Ergić zbog dečka, koji je bio u zatvoru zbog prodaje kokaina, bila je na rubu anoreksije i povukla se iz javnosti. Sada je poduzetnica
Vidi originalni članak

Poluduge sjajne kose i s oblinama Miss Hrvatske 2006. izašla je na pistu Dreft Fashion Weeka u zagrebačkom Hypo centru. Bivša kolegica Anita Dujić, koja je sjedila u prvom redu, oduševljeno ju je komentirala s Ivom Šulentić.

Vodička manekenka (25) povukla se iz javnosti nakon što joj je dečko Marin Cvitan (32) 2008. završio u zatvoru zbog preprodaje kokaina. Ivana je drastično izgubila na težini pa je nosila konfekcijski broj 34. Kad su se zaljubili, bivši vaterpolist, koji je radio kao redar u vodičkom klubu, bio je u braku. Dok je bio u zatvoru, vratio se supruzi i ostavio Ivanu, koja je pala u depresiju i izgubila apetit. Manekenka se vratila obitelji u Vodice, a u Zagreb je putovala samo zbog obaveza na fakultetu. U međuvremenu obnovila je vezu s Cvitanom, koji je izašao iz zatvora. Studentica veleučilišta VERN’ uskoro će postati apsolventica.

- Počela sam se baviti dizajniranjem lampi. Na tu ideju sam došla kad sam s prijateljicom razmišljala o originalnom rođendanskom daru. Napravile smo lampu s fotografijama iz djetinjstva - kaže Ivana. Želja joj je pokrenuti biznis s lampama koje bi prodavala za 600 kuna. O braku i djeci ne razmišlja. Sretna je u vezi. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • veky777 26.11.2012.

    "Dok je bio u zatvoru, vratio se supruzi..." O bože! Kako joj se vratio kad je bio u zatvoru!?! Koje budalaštine...A ova Ivana je jako bistra...s dilerom imati posla? Baš će se usrećiti! Da je našla nekog normalnog, razmišljala bi o braku i djeci...

  • Cvrkulja 26.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Aranka 26.11.2012.

    Dobro da je odabrala posao sa lampama. Možda se i njoj upali lampica, pa napravi rez u svom životu. Sumnjam da joj je sa sadašnjim dečkom svijetla budućnost..

Komentiraj...
Vidi sve komentare