To je to što me zanima!

DJ Basta & Agregat u Long Beach baru 2. i 3. kolovoza

Basta glazbenu podlogu duguje raznim podvrstama glazbenih pravaca, od starih šlagera do drum’n'bassa i dubstepa, što rezultira kreativnim i plesnim čudomixom
Vidi originalni članak

Drugi vikend partijanja u Long Beach Baru u Novom Vinodolskom, 2. i 3.08., dolaze nam dragi i dobri dečki iz Zagreba. DJ Basta i Agregat spremaju posebne mixeve za tu priliku, malo hip-hopa, malo drum’n'bass-a i svašta nešto što vam nećemo otkriti da ne kvarimo iznenađenje.

BASTA (Program, Protokol, Radio 808)

Basta je drag i uredan momak. Jako voli elektroniku o čemu najvise govori njegova frizura koju njeguje njegov prijatelj 220V šteker. Osim što se može pohvaliti činjenicom da može pustit dvije trake istom brzinom, može reći za sebe da je svirao na Exitu dvaput, a četiri puta na Outlooku, najvećem bass festivalu na planeti. Isto tako ako ga već pitate da se hvali, što zbilja ne voli, može reći da je svirao na Soundwaveu dvaput, na Seasplashu, Illectricityju, Motovunu i svim ostalim mjestima koja je zaboravio.

Osnivač i rezident je jednog od najkvalitetnijih programa elektronske muzike Protokol te novog, posvećenijeg Bass muzici pod imenom Program koji postoji i u obliku radijske emisije na najkul Radiju808. Gramofone je dijelio s mnogima, a trenutno se zbog starosti i senilnosti može sjetiti samo LTJ Bukema & MC Conrada, Coldcuta, Modeselektora, Martyna, Deadbeata, Jokera, DJ Formata, Sindena, i još mnogih drugih koje je vjerojatno uvrijedio ne spomenuvši ih ovdje. Selekciju prilagođava okruženju i publici, a voli sve što vole mladi pod uvjetom da mladi vole što i on.http://www.mixcloud.com/protokol/prtklmix010-basta-last-days-of-winter/Agregat (Trip tp Zion, Subjekt) Agregat je jedan od osnivača Kolektiv magazina i klupski DJ stalno prisutan na okupljanjima skejtera i snowboardera.

Svoju glazbenu podlogu duguje raznim podvrstama glazbenih pravaca, od starih šlagera do drum’n'bassa i dubstepa, što rezultira kreativnim i plesnim čudomixom koji vam mami osmijeh na lica i daje energiju.

https://soundcloud.com/agregat

Cijeli vikend ćemo se hladiti uz Aperol i Becks.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare