To je to što me zanima!

DJ Carl Cox 'protresao' plažu Kupari, uživalo je 6 tisuća ljudi

DJ Carl Cox, u petak je zabavljao oko šest tisuća ljudi na plaži Kupari u Župi dubrovačkoj. Prije njega nastupili su i neki domaći DJ-jevi poput Pere Fullhousea...
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih svjetskih DJ-a, Carl Cox, u petak je oduševio oko šest tisuća posjetitelja na plaži Kupari u Župi dubrovačkoj. U uvodnom dijelu izmjenjivali su se neki od domaćih DJ-a pooput Pere Fullhousea, Torresa, Rendyja, Topa i Guncha. Netom prije početka techno spektakla, koji je potrajao do ranih jutarnjih sati, Carl je dočekan vatrometom dok su posjetitelji bili oduševljeni pjenom partyjem.  Britanski DJ u Dubrovnik je stigao privatnim zrakoplovom s Ibize. Prošle godine priredio je pravi spektakl na splitskoj rivi na kojem je prisustvovalo preko deset tisuća posjetitelja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nemonia 20.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare